Είσοδος Μέλους

Περιγραφή αγγελίας:

Σκυλάκια ? και γατάκια ?, κατοικίδια προς υιοθεσία, πρώην αδέσποτα που περιθάλπηκαν από την εθελοντική ζωοφιλική ομάδα 'Ημιαδεσποτάκια Αττική'. Εμβολιασμένα, στειρωμένα, με βιβλιάριο υγείας, με την υποχρεωτική από τον νόμο ηλεκτρονική ταυτότητα-microchip, ηλικίας από 3 - 10 ετών, μεσαίου και μεγάλου μεγέθους, μαθημένα σε διαμερίσματα, αφού φιλοξενούνται σε διαμερίσματα.
Δίνονται ως κατοικίδια ζωάκια συντροφιάς εντός Αττικής, σε σπιτικά ?? που έχουν συνειδητοποιήσει την πολυετή ευθύνη κι ευτυχία του να έχεις ένα κατοικίδιο ζωάκι συντροφιάς.

Εθελοντική ζωοφιλική ομάδα στην Αττική:
Ημιαδεσποτάκια Αττική
facebook: Ημιαδεσποτάκια Αττική
email: imiadespotakia@hotmai.com
instagram: imiadespotakia_attiki
τηλέφωνο: 6949972481

Περισσότερες φωτογραφίες και πληροφορίες στο παρακάτω άλμπουμ:
https://www.facebook.com/media/set/?vanity=imiadespotakia&set=a.3103929756524541Τα Ημιαδεσποτάκια Αττική ενημερώνουν:
1) H υιοθεσία είναι μια πράξη πολυετής ευθύνης. Πριν μπει κάποιος στη διαδικασία υιοθεσίας κοινωνικού κατοικίδιου ζώου συντροφιάς (σκύλος, γάτα) πρέπει να το έχει σκεφτεί πολύ καλά, σοβαρά κι υπεύθυνα. Καθημερινά εγκαταλείπονται παράνομα κι ασυνείδητα πολλά κατοικίδια ζωάκια συντροφιάς (σκυλάκια και γατάκια).2) Οι περισσότεροι εθελοντές ζωόφιλοι που δίνουν ένα κατοικίδιο για υιοθεσία είναι εργαζόμενοι από όλους τους κλάδους: ιδιωτικοί ή δημόσιοι υπάλληλοι, εκπαιδευτικοί σε οποιαδήποτε εκπαιδευτική βαθμίδα, εργαζόμενοι σε νοσοκομεία, σε μαγαζιά, καταστήματα, συγγραφείς, φοιτητές-τριες, ακόμη κι άνεργοι ή συνταξιούχοι. Απλοί άνθρωποι-πολίτες που λόγω της παραπάνω ευαισθησίας, αλληλεγγύης, φιλότιμου κι ευσυνειδησίας που έχουν προς τα κοινωνικά κατοικίδια ζωάκια συντροφιάς ασχολούνται με τη ζωοφιλία εθελοντικά. Το κατοικίδιο που περιθάλπουν το δίνουν για υιοθεσία, επειδή δεν έχουν τη δυνατότητα (χώρου, χρόνου, οικονομικά) να το υιοθετήσουν, είτε για να έχουν τη δυνατότητα με αυτή την υιοθεσία να περιθάλψουν ένα άλλο αδέσποτο ή κακοποιημένο δεσποζόμενο κατοικίδιο που θα έχει ανάγκη.


3) Στείρωση: Η στείρωση είναι καλή! Τα σκυλιά της αστυνομίας και της πυροσβεστικής είναι στειρωμένα! Η στείρωση προστατεύει το αρσενικό από προστάτη και καρκίνο. Το θηλυκό από πυομήτρα, καρκίνο, ψευδοκύηση. Επιπλέον, βάσει του νόμου απαγορεύεται η αναπαραγωγή (το ζευγάρωμα ζώων) αν δεν υπάρχει άδεια ερασιτέχνη εκτροφέα κι οι παραβάτες έχουν κυρωσεις, ποινικά και διοικητικά πρόστιμα.

4) Ηλεκτρονική Σήμανση-Ταυτότητα: Η ηλεκτρονική σήμανση-ταυτότητα στα κατοικίδια είναι υποχρεωτική από τον νόμο κι ένας δυνατός τρόπος να βρείτε το κατοικίδιό σας, άμα το χάσετε κι ο μόνος τρόπος να αποδείξετε ότι είναι υπό την ευθύνη σας.

5) Δήμος και αδέσποτα: Οι περισσότεροι Δήμοι σε όλη την Ελλάδα, από το 2014, έχουν ενεργό 8-10 ή και 12 μήνες το χρόνο πρόγραμμα για τα αδέσποτα. Επίσης πολλοί δήμοι έχουν παραχωρήσει στις δημοτικές ζωοφιλικές ενώσεις (ΜΚΟ με αριθμό άδεια λειτουργίας / πρωτοδικείου) δημόσια γη, ώστε να φιλοξενούνται σε καταφύγιο τα αδέσποτα της περιοχής μέχρι

Χαρακτηριστικά Κατοικιδίου:

Φύλο: Θηλυκό
Ηλικία: 6 Χρονών
Microchip: 98100101012101012
Προσοχή! Μην δίνετε προκαταβολή αν δεν έχετε δεί το κατοικίδιο!

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Ονοματεπώνυμο: Ημιαδεσποτάκια Αττική
Ταχυδρομικός Κώδικας: 16777
Τηλέφωνο: 6949972481
Περιοχή: Elliniko
1.Νομός Αττικής
Email: email

Προς υιοθεσία