Είσοδος Μέλους

Περιγραφή αγγελίας:

Η εθελοντική ζωοφιλική ομάδα 'Ημιαδεσποτάκια Αττική', δημιουργήθηκε το 2013 με σκοπό να περιθάλψει όλα τα σκυλάκια που βρίσκονταν αδέσποτα σε συγκεκριμένο χώρο στην ύπαιθρο (απερίφραχτα, ιδιωτικά και δημόσια χωράφια-οικόπεδα κι αμπέλια, αντίστοιχα που ήταν κοντά στα μαγαζιά στο αεροδρόμιο της ανατολικής Αττικής. Τα σκυλάκια αυτά ήταν ανεπιθύμητα εκεί κι επιπλέον κινδύνευαν όπως όλα τα αδέσποτα. Μάλιστα, τα περισσότερα ήταν φοβισμένα, φοβικά και δεν πλησίαζαν εύκολα τον άνθρωπο. Παρ' όλα αυτά με προσπάθεια, κόπο κι οργάνωση δεκάδες σκυλάκια περιθάλπηκαν, έκαναν τα απαραίτητα κτηνιατρικά και με οργάνωση και προσοχή βρήκαν καλά σπιτάκια υιοθεσίας. Η περιοχή εκεί πια δεν έχει αδέσποτα σκυλάκια, μόνο λίγα γατάκια, τα οποία φροντίζονται και δεν ενοχλούν, ούτε ενοχλούνται.

Πλέον έχουν μείνει για υιοθεσία δυο καλές, γλυκές, εμβολιασμένες, στειρωμένες, με βιβλιάριο υγείας, ηλεκτρονική ταυτότητα και σπιτικούς τρόπους σκυλίτσες, οι οποίες φιλοξενούνται σε νοικιαζόμενο μικρομεσαίο διαμέρισμα πολυκατοικίας. Το σπιτικό που τις φιλοξενεί έχει ήδη δικά του κατοικίδια ζωάκια σκύλο και γάτα. Οι σκυλίτσες με τη σκυλίσια παρέα τα πηγαίνουν καλά, όχι όμως και με τη γατίσια. Επιπλέον, λόγω συνέχισης σπουδών και εργασίας το σπιτικό μετακομίζει τον Αύγουστο στο εξωτερικό, έτσι οι σκυλίτσες επείγει πια να υιοθετηθούν, να βρουν τα δικά τους καλά σπιτάκια, τις δικές τους καλές οικογένειες που τόσο πολύ θέλουν και χρειάζονται.

Δίνονται εντός Αττικής ως κατοικίδια ζωάκια συντροφιάς σε σπιτικά που έχουν συνειδητοποιήσει την πολυετή ευθύνη και χαρά που έχει η υιοθεσία ενός κατοικίδιου κοινωνικού ζώου συντροφιάς και θα προσφέρουν μια καλή ζωή.

Εθελοντική ζωοφιλική ομάδα στην Αττική:
Ημιαδεσποτάκια Αττική
Facebook: Ημιαδεσποτάκια Αττική
Email: imiadespotakia@hotmail.com
instagram: imiadespotakia_attiki
Tηλ: 6949972481


Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες στα άλμπουμ τους, στα παρακάτω links:

'Αλμπουμ Beauty
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.3033879823529535&type=3

'Αλμπουμ Φλώρα
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.3033900250194159&type=3

Χαρακτηριστικά Κατοικιδίου:

Φύλο: Θηλυκό
Ηλικία: 6 Χρονών
Microchip: 98100102101102101
Προσοχή! Μην δίνετε προκαταβολή αν δεν έχετε δεί το κατοικίδιο!

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Ονοματεπώνυμο: Ημιαδεσποτάκια Αττική
Ταχυδρομικός Κώδικας: 16777
Τηλέφωνο: 6949972481
Περιοχή: Elliniko
1.Νομός Αττικής
Email: email

Ημιαδεσποτάκια Αττική