Είσοδος Μέλους

Περιγραφή αγγελίας:

Oι καιροί χρειάζονται αλλαγές προόδου και ολιστικής ανόδου. Οι άψυχες τετριμμένες , φράσεις: '' Θέλω κουτάβι ...'' , ''Θέλω τύπου Λάμπραντορ '', '' Θέλω μικρόσωμο'', ''Θέλω κάποιας (συγκεκριμένης) φυλής'' , πρέπει να αποτελούν παρελθόν. Υιοθετήστε ένα σκυλάκι που έχει περάσει άσχημα, που έχει ανάγκη για βοήθεια. Δώστε ελπίδα και βοήθεια χωρίς κριτήριο το γούστο και την αρέσκεια, αλλά με βάση την αγάπη. Αυτό είναι που χρειάζεται ο κάθε σκύλος προς υιοθεσία και ο κάθε άνθρωπος, ελπίδα και αγάπη για μια όμορφη ζωή. Όταν σας ρωτούν (τι) σκυλάκι ή γατάκι θέλετε να υιοθετήσετε, να απαντάτε :
'' Αυτό που δε θα υιοθετήσει κανείς, αλλά θα είναι και ταιριαστό με το ρυθμό της ζωής μου ". Αυτό να θυμάστε όταν αποφασίζετε να βάλετε ένα ζωάκι στη ζωή σας. Τα ηλικιωμένα, τα ασχημούτσικα, τα αρρωστούλια είναι που σας έχουν περισσότερη ανάγκη. Τα ζώα μας δίνουν πολύ περισσότερα από όσα παίρνουν. Γι’ αυτό είμαστε εμείς ευγνώμονες σε εκείνα κι όχι εκείνα σε εμάς.
Στη φωτογραφία ο σκύλος Αλήτης ( Tramp) από την ταινία κινουμένων σχεδίων του Walt Disney, παραγωγής 1955 ' Lady and the tramp- Η Λαίδη κι ο αλήτης'.
Εθελοντική ζωοφιλική ομάδα στην Αττική:
Ημιαδεσποτάκια Αττική
Facebook: Ημιαδεσποτάκια Αττική
Email: imiadespotakia@hotmail.com
instagram: imiadespotakia_attiki
Tηλ: 6949972481

Χαρακτηριστικά Κατοικιδίου:

Φύλο: Θηλυκό
Microchip: 9810020020010098
Προσοχή! Μην δίνετε προκαταβολή αν δεν έχετε δεί το κατοικίδιο!

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Ονοματεπώνυμο: Ημιαδεσποτάκια Αττική
Ταχυδρομικός Κώδικας: 16777
Τηλέφωνο: 6949972481
Περιοχή: Αθήνα
1.Νομός Αττικής
Email: email

Οι καιροί