Είσοδος Μέλους

Τετάρτη, 09 Μαϊος 2018 12:40

Καλοκαιρινός Διαγωνισμός YOUTUBE Χωρίς Κλήρωση με δώρο ένα Samsung Galaxy J7 (2017)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Σούπερ Καλοκαιρινός Διαγωνισμός Video στο Youtube χωρίς κλήρωση, κερδίζει ΑΥΤΟΜΑΤΑ το βίντεο που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα LIKE στο Youtube.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τραβήξετε ένα εντυπωσιακό βίντεο με το κατοικίδιο σας, να κάνετε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube, και να το στείλετε με inbox στην σελίδα μας στο Facebook :

http://m.me/aggelies.katoikidiwn/

και εμείς θα το ανεβάζουμε στο κανάλι μας στο Youtube:

https://www.youtube.com/channel/UCOgNpvFiim25RvI7PelpIHQ

Εφόσον το βίντεο σας εγκριθεί από την ομάδα μας θα ανέβει στο κανάλι μας. Ο νικητής του διαγωνισμού θα είναι αυτόματα όποιος συγκεντρώσει τα περισσότερα Like του YouTube στο βίντεο του ( τα dislike δεν θα ληφθούν υπόψιν )

 

Για συμμετοχή στο διαγωνισμό:

  • Κάντε Like στο Post του διαγωνισμού και κάνε tag στα σχόλια 3 φίλους σου για να δουν ότι λαμβάνεις μέρος στο διαγωνισμό μας!!!! :)

 

Καλή επιτυχία σε όλους!

Με την αποστολή του βίντεο σας σε εμάς, αποδέχεστε ότι το βίντεο σας θα ανέβει στο κανάλι μας στο Youtube και θα διατηρηθεί εκεί επ αόριστον ( δεν θα διαγραφεί μετά το πέρας του διαγωνισμού ). Ο διαγωνισμός δυστυχώς ακυρώνεται λόγο ψεύτικων - αγορασμένων like σε συμμετοχές. Αυτό μας αναγκάζει να ακυρώσουμε το διαγωνισμό ολοκληρωτικά, και να τρέξουμε εκ νέου διαγωνισμό όταν ξεκαθαριστεί ο τρόπος διεξαγωγής.

Τα βίντεο με ψεύτικα like, παράνομη και αντικανονική δραστηριότητα, αγορασμένα like ή οτιδήποτε αντικανονικό θα αποκλείονται αυτόματα από τον διαγωνισμό!