Διαγωνισμοί

Χρήσιμα άρθρα για εσάς και το κατοικίδιο σας.
Παρασκευή, 06 Φεβρουαρίου 2015 10:40

Διαγωνισμός Αγίου Βαλεντίνου - Υπέροχα Δώρα για τις Αγάπες της Ζωής σας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(28 ψήφοι)

Φέτος για την γιορτή των ερωτευμένων, το i-Pet.gr διοργανώνει έναν υπέροχο διαγωνισμό αγάπης, για τους αγαπημένους φίλους μας! 

Είστε ερωτευμένοι ένα τετράποδο; Κάντε του το μεγαλύτερο δώρο για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Μαζέψτε τα περισσότερα Like στη φωτογραφία σας και κερδίστε Αυτόματα!

Οι νικητές με τα περισσότερα like στη φωτογραφία τους κερδίζουν:

1ος Νικητής: 6 Μήνες Διατροφή με την Κορυφαία Ξηρά Τροφή PHYSIS Holistic & Grain Free - www.grainfree.gr

2ος Νικητής: Πλήρες Πακέτο Εκπαίδευσης για να κάνετε την σχέση σας ακόμα καλύτερη με εντελώς δωρεάν πλήρης εκπαίδευση του σκύλου σας από τους κορυφαίους εκπαιδευτές K9Masters

3ος Νικητής: Οικολογικό αντιπαρασιτικό κολάρο για το Καλαζάρ για να προστατεύσετε τον αγαπημένο σας

4ος - 10ος Νικητής: Ένα Σακουλάκι με Λιχουδιές σκύλων Super Premium 225gr

 

Για συμμετοχή στον διαγωνισμό:

1. Κάντε Μου Αρέσει στην σελίδα του i-Pet.gr στο Facebook

2. Κάντε Μου Αρέσει στην σελίδα των K9Masters στο Facebook

3. Στείλτε μας την φωτογραφία του έρωτα σας με προσωπικό μήνυμα στο Facebook εδώ, και δείτε την να ανεβαίνει στο ειδικό άλμπουμ για τον διαγωνισμό Αγίου Βαλεντίνου σε λίγη ώρα.

4. Μαζέψτε τα περισσότερα Μου Αρέσει στην φωτογραφία σας και Κερδίστε Αυτόματα Χωρίς Κλήρωση τα δώρα που αναγράφονται παραπάνω, με την σειρά που αναφέρονται.

 

Πληροφορίες: Ο διαγωνισμός λήγει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στις 23:59. Οι νικητές υπολογίζονται αυτόματα σύμφωνα με τον αριθμό των like που θα έχουν μαζέψει στην φωτογραφία τους. Οι φωτογραφίες που έχουν Like κυρίως από ανενεργούς, ψεύτικους λογαριασμούς ή λογαριασμούς αποκλειστικά από εξωτερικό θα ακυρώνονται αυτόματα από τον διαγωνισμό, ύστερα από έλεγχο σε όλα τα like της φωτογραφίας. Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Τρίτη 17/02/2015. Οι 6 μήνες τροφής είναι υπολογισμένη με βάση τη διατροφή ενός μέσου σκύλου 20 κιλών. Θα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στους κωδικούς της εταιρίας ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες/ ιδιαιτερότητες του σκύλου σας.