Είσοδος Μέλους

Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2016 13:29

Διαγωνισμός Αγίου Βαλεντίνου - Τροφή και Δώρα Χωρίς Κλήρωση!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(35 ψήφοι)

Φέτος για την γιορτή των ερωτευμένων, το i-Pet.gr διοργανώνει έναν υπέροχο διαγωνισμό αγάπης, για τους αγαπημένους φίλους μας! 

Είστε ερωτευμένοι ένα τετράποδο; Κάντε του το μεγαλύτερο δώρο για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Μαζέψτε τα περισσότερα Like στη φωτογραφία σας και κερδίστε Αυτόματα!

Οι νικητές με τα περισσότερα like στη φωτογραφία τους κερδίζουν:

1. Οι 10 Πρώτοι Νικητές κερδίζουν αυτόματα 10 Μεγάλα τσουβάλια Τροφής με την Κορυφαία Ξηρά Τροφή PHYSIS Holistic & Grain Free - www.grainfree.gr

2. Οι 11ος - 15ος κερδίζουν αυτόματα τα κορυφαία βιβλία θετικής εκπαίδευσης σκύλων του Γιάννη Αραχωβίτη - Δείτε τα Βιβλία ΕΔΩ

3. 50 άτομα κερδίζουν ύστερα απο κλήρωση κλήρωση 50 Μικρά τσουβαλάκια Τροφής με την Κορυφαία Ξηρά Τροφή PHYSIS Holistic & Grain Free

 

Για συμμετοχή στον διαγωνισμό:

1. Κάντε Like και Σχόλιο την φωτογραφία του αγαπημένου σας φίλου στο post του διαγωνισμού:

 

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - Δώρο Τροφή για 60 νικητές!<3 ΧΩΡΙΣ ΚΛΗΡΩΣΗ! <3

Δημοσιεύτηκε από i-pet.gr στις Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2016

2. Κάντε Μου Αρέσει στην σελίδα του Γιάννη Αραχωβίτη (StarDogs.gr) στο Facebook

3. Μαζέψτε τα περισσότερα Μου Αρέσει στην φωτογραφία σας (που έχετε βάλει στο σχόλιο παραπάνω) και Κερδίστε Αυτόματα Χωρίς Κλήρωση τα δώρα που αναγράφονται παραπάνω, με την σειρά που αναφέρονται.

4. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ για να μπείτε στην κλήρωση για τα 50 τσουβαλάκια, στείλτε μας προσωπικό μήνυμα στο Facebook εδώ με τα στοιχεία σας ( Όνομα- Τηλέφωνο- Email) και την φράση "Αγαπάω τον Σκύλο μου!"

 

Πληροφορίες: Ο διαγωνισμός λήγει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στις 23:59. Οι νικητές υπολογίζονται αυτόματα σύμφωνα με τον αριθμό των like που θα έχουν μαζέψει στην φωτογραφία τους. Οι φωτογραφίες που έχουν Like κυρίως από ανενεργούς, ψεύτικους λογαριασμούς ή λογαριασμούς αποκλειστικά από εξωτερικό θα ακυρώνονται αυτόματα από τον διαγωνισμό, ύστερα από έλεγχο σε όλα τα like της φωτογραφίας. Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Τρίτη 16/02/2016.  Θα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στους κωδικούς της εταιρίας ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες/ ιδιαιτερότητες του σκύλου σας!!