Είσοδος Μέλους

Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2017 21:11

Αγόρασε οκτώ iPhone για τον σκύλο του

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ο γιος του πιο πλούσιου άνδρα της Κίνας, αγόρασε για τον σκύλο οκτώ νέα iPhone X, δείχνοντας πως τα χρήματα έχουν για αυτόν μηδαμινή αξία.

Ο Κόκο είναι ένας σκύλος που ζει μέσα στα πλούτη και τα υλικά αγαθά αν και δεν ξέρουμε κατά πόσο του είναι χρήσιμο ένα κινητό τηλέφωνο -πόσο μάλλον οκτώ- που η κάθε συσκευή αξίζει κάτι παραπάνω από τον μηνιαίο μισθό του προέδρου της Κίνας που ανέρχεται στα 845 ευρώ.

Τα πλούσια δώρα προς το Μαλαμούτ Αλάσκας είναι συχνά καθώς έχει ήδη δύο Apple watches, τα οποία και αγοράστηκαν με τα λεφτά του επιχειρηματία Γουάνγκ Γιανλίν (Wang Jianlin), τα οποία ο έφηβος γιος του ξοδεύει με μεγάλη ευκολίαΓενικά, ο Κόκο έχει μια καλή ζωή. Είναι αρκετά κοινωνικός, διοργανώνει πάρτι για τους φίλους του με τους οποίους και «επικοινωνεί;» μέσω του Weibo –το αντίστοιχο Facebook της Κίνας- όπου και έχει 1,9 εκατομμύρια ακόλουθους.Στο μεταξύ, κάτω από τη φωτογραφία με τα iPhones η λεζάντα γράφει: «Δεν είμαι σίγουρος τι δημοσιεύουν οι άνθρωποι! Εγώ δεν κάνω επίδειξη σε τίποτα. Αναγκάστηκα να τα πάρω».

Πηγή: Weibo