Είσοδος Μέλους

Παρασκευή, 21 Μαϊος 2021 14:54

Γάτα, σκύλος και παπαγάλος καταρρίπτουν τα στερεότυπα γίνονται η πιο γλυκιά οικογένεια (vid)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μπορεί ένα πουλί, μια γάτα και ένας σκύλος να συνυπάρξουν κάτω από την ίδια στέγη και ακόμη και να γίνουν οικογένεια; Αυτή είναι η απόδειξη.

Ο Πόνζου ο γάτος έχει μια απίθανη ζωή. Έχει ένα σπίτι που τον αγαπούν, πάει βόλτες, φορά γυαλιά ηλίου και είναι πάντα "στη μόδα". Όμως το καλύτερο και πιο πολύτιμο πράγμα που έχει είναι οι φίλοι του: ένας παπαγάλος, η Μάνγκο και ένας σκύλος ο Τόφου.Η Μάνγκο βρέθηκε από την ιδιοκτήτρια του Πόνζου στην ταράτσα του σπιτιού της εξαντλημένη. Η κοπέλα ήξερε ότι εάν δεν την φροντίσει δεν θα επιζούσε έτσι την πήρε σπίτι της. Ήξερε ότι υπήρχε ρίσκο καθώς είχε γάτα στο σπίτι και ως γνωστό οι γάτες κυνηγούν τα πουλιά. Έτσι πήρε την Μάνγκο και με επιφύλαξη την γνώρισε στον Πόνζου.Προς έκπληξή της, η αντίδραση του Πόνζου δεν ήταν αυτή που περίμενε κανείς από μια γάτα. Ο παπαγάλος και ο γάτος έγιναν τα καλύτερα φιλαράκια, περνούν πολύ χρόνο μαζί, ενώ στις βόλτες ο Πόνζου αφήνει τη Μάνγκο να κάθεται στην πλάτη του.Κάποια στιγμή η Τσανάν αποφάσισε να υιοθετήσει και έναν σκύλο.

Ο Τόφου, όπως τον ονόμασε ταίριαξε απόλυτα στην παράξενη αυτή οικογένεια και τώρα η αχώριστη τριάδα καταρρίπτει τα στερεότυπα και φέρνει χαμόγελα σε όσους την αντικρίζουν.
Πριν από λίγους μήνες, το κορίτσι αποφάσισε να φιλοξενήσει στο σπίτι της ένα μωρό γατάκι, τον Κίμτσι, μέχρι να βρεθεί ένα σπίτι για αυτόν.

Όμως, ο μικρούλης συνήθισε τους νέους του φίλους και απ’ ότι φαίνεται μάλλον θα μείνει στην οικογένεια.

Τελικά, όσο διαφορετικοί και αν είμαστε, πάντα μπορούμε να συνυπάρξουμε και να δημιουργήσουμε κάτι όμορφο.

Πηγή:sputniknews

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Αγόρασε οκτώ iPhone για τον σκύλο του