Είσοδος Μέλους

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016 16:58

Γιος Κινέζου δισεκατομμυριούχου αγόρασε στον σκύλο του 8 συσκευές iPhone 7.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ο πλανήτης διακατέχεται για μία ακόμη φορά από τη «μανία» για το νέο iPhone. Φαντάζει, όμως, εξαιρετικά απίθανο η Κόκο να ήθελε να το αποκτήσει και να στεκόταν σε κάποια από τις ουρές. Είναι άλλωστε σκύλος. Ο ιδιοκτήτης της όμως είχε διαφορετική άποψη. Και φρόντισε να της αγοράσει όχι μία, αλλά οχτώ συσκευές iPhone 7.

Πρόκειται για τον Γουάνγκ Σίκονγκ, γιο του Κινέζου δισεκατομμυριούχου Γουάνγκ Γιανλίν (ιδιοκτήτη της Wanda Group), ο οποίος δημοσίευσε στην κινέζικη ιστοσελίδα Weibo μία φωτογραφία του σκύλου του με τις νέες της συσκευές. Μάλιστα φρόντισε να αγοράσει στη σκυλίτσα, ένα Μάλαμουτ Αλάσκας, και τα δύο χρώματα στα οποία κυκλοφορεί η νέα συσκευή. Στην Κίνα το iPhone 7, των 256 GB, κοστίζει περίπου 1.200 δολάρια, κάτι που σημαίνει ότι ο νεαρός ξόδεψε πάνω από 9.500 δολάρια για τον σκύλο του, αν και στη φωτογραφία δεν φαίνεται ποιο μοντέλο επέλεξε.

«Δεν καταλαβαίνω τι επιδεικνύουν οι άνθρωποι στα social media. Δεν υπάρχει κάτι να επιδείξεις. Αναγκάστηκα να αναλάβω δράση», ήταν το σχόλιο του Γουάνγκ Σίκονγκ κάτω από τις φωτογραφίες, αναφερόμενος στις αναρτήσεις όσων έχουν αποκτήσει το iPhone 7.

Ο Γουάνγκ Σίκονγκ O Γουάνγκ Σίκονγκ αποκαλεί ως ο εθνικός γαμπρός της Κίνας γιατί λογικά οποία τον πάρει θα κάνει την τύχη της. Η Κόκο όμως έχει συνηθίσει τα τρελά δώρα του ιδιοκτήτη της. Το 2015 της είχε αγοράσει δύο πανάκριβα Apple Watches, αξίας 12.000 δολαρίων το κάθε ένα.

Ο Γουάνγκ είναι γνωστός ως ο «πλουσιότερος γιος της Κίνας», με την περιουσία του πατέρα του να εκτιμάται περίπου στα 22 δισ. δολάρια. Ο πατέρας του, Γουάνγκ Γιανλίν

Πηγή: dailymail