Είσοδος Μέλους

Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013 02:46

Η Ιστορία Ενός Σκύλου Που Δεν Αγαπήθηκε Ποτέ...

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(40 ψήφοι)

Λος Άντζελες, Καλιφόρνια - Μια εικόνα που τα λέει όλα. Μια εικόνα που απεικονίζει μια ζωή θλίψης και παραμέλησης. Μια ματιά στην φωτογραφία αυτού του ανώνυμου σκύλου τα λέει όλα.

Λέει, «Έχω αγνοηθεί και εγκαταλειφτεί - φοβισμένη και προδομένη". Λέει, «Είμαι χτυπημένη και κουρασμένη, μπερδεμένη και πληγωμένη».

Αυτή η σκυλίτσα, με όνομα ID # A1179178 βρέθηκε αλυσοδεμένη σε ένα δέντρο έξω από ένα καταφύγιο. Καθόταν στη βροχή, εγκαταλείφθηκε από τον αμελή ιδιοκτήτη της που ήταν αρκετά δειλός για να την αφήσει μόνη της, αντί να περπατήσει μέσα στο καταφύγιο για να την παραδώσει σωστά.

Φέρει τραύματα στο λαιμό της από μια αλυσίδα - πληγές που πήραν χρόνια για να αναπτυχθούν. Το σώμα προδίδει ότι δεν ένιωσε ποτέ την άνεση και την καλοσύνη των ανθρώπων.

Κοιτώντας μέσα στα μάτια της, αφηγείται την ιστορία της ... Η # ID A1179178 ήταν κάποτε ένα αξιολάτρευτο κουτάβι – με κουνιστή ουρίτσα - πολύ αξιολάτρευτο για να αντισταθεί κάποιος. Το απέκτησαν χωρίς δεύτερη σκέψη, και το κουταβάκι μεταφέρθηκε σε ένα σπίτι με υπόσχεση την αγάπη.

Σύντομα μεγάλωσε και έγινε ένα κουτάβι γεμάτο ενέργεια. Ένα κουτάβι του οποίου η κουνιστή ουρίτσα έπαψε να είναι γλυκιά όταν άρχισε να χτυπάει  πάνω στους ανθρώπους και είδη οικιακής χρήσης. Η εξυπνάδα και γλύκα της σιγοέσβηνε καθώς γινόταν ένας σκύλος - ένα σκυλί που σιγά σιγά οδηγείται στον δρόμο.

Η λάμψη του κουταβιού άρχισε να ξεθωριάζει, όπως ο ενθουσιασμός που σβήνει από μια νέα σχέση. Η κουνιστή ουρά έγινε πλέον πολύ μεγάλη, και το σκυλί μεταφέρθηκε έξω σε μια αλυσίδα, κάπου να μην ακούγεται και να μην φαίνεται , εκεί που θα χαθεί από τα μάτια και θα σβηστεί από την μνήμη.

Μερικές φορές είχε τροφή, μερικές φορές νερό .... αλλά μόνο αν κάποιος την θυμόταν ή ήθελε να εντυπωσιάσει τους καλεσμένους στο σπίτι. Ήταν τόσο συγκλονισμένη και  ενθουσιασμένη όταν κάποιος της έδινε σημασία που αναπηδούσε και ερχόταν πάνω τους μανιωδώς - το οποίο με τη σειρά του έκανε τους ανθρώπους της, να την αγνοούν ακόμη περισσότερο - το άλμα της ήταν ενοχλητικό.

Το χειμώνα ήταν κρύο, το καλοκαίρι - ήταν πολύ ζεστό. Η αυλή γινόταν όλο και πιο άβολη καθώς τα χρόνια περνούσαν και το σώμα της μεγάλωνε.

Το σκηνικό της δεν άλλαζε ποτέ - δεν είχε πάει να εξερευνήσει, δεν είχε πάει να παίξει - αν και ήταν τεχνικά ζωντανή,  δεν ζούσε.

Και τώρα, κάθεται στο καταφύγιο - ένα κουρασμένο  σκυλί που έχει προσπεράσει τη ζωή.

Αυτό το σκυλί έχει καταχωρηθεί ως ένα θηλυκό ημίαιμο American Bulldog / Boxer, 8 ετών. Δεν έχει δείξει κανένα σημάδι επιθετικότητας.

Αν ενδιαφέρεστε να βοηθήσετε ένα τέτοιο σκυλάκι, ρίξτε μια ματιά στις αγγελίες Χαρίζονται , ή επισκεφτείτε ένα τοπικό καταφύγιο.

Βοηθήστε τα εγκαταλειμμένα ζώα!

Αξίζουν την αγάπη σας όσο τίποτα άλλο…