Είσοδος Μέλους

Σάββατο, 07 Νοεμβρίου 2015 15:09

Πυροσβέστες έσωσαν κουτάβι που εγκλωβίστηκε σε ετοιμόρροπο κτίριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Αίσιο τέλος είχε η χθεσινή περιπέτεια ενός κουταβιού που εγκλωβίστηκε στον 4ο όροφο ενός ετοιμόρροπου κτιρίου στους παλιούς αλευρόμυλους στην περιοχή «Κόβα» της πόλης της Ρόδου.

Για καλή του τύχη εντοπίστηκε από τις φιλόζωες Άσπα Χατζηκωστή, Ευγενία Κλεφτοπούλου, Ειρήνη Κατσαμάκη, Tiiu Treial και τον Γιώργο Ντάκα. Η πρόσβαση τους όμως στο εγκαταλελειμμένο και ετοιμόρροπο κτίριο ήταν ανέφικτη και ταυτόχρονα αρκετά επικίνδυνη για τη σωματική τους ακεραιότητα.

Κάλεσαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου ζητώντας τη βοήθεια της για τη διάσωση του κουταβιού. Η ανταπόκριση ήταν άμεση και οι πυροσβέστες που πήγαν επί τόπου κατάφεραν να κατεβάσουν το κουτάβι από τον 4ο όροφο όπου είχε εγκλωβιστεί.

Το κουτάβι όχι μόνο διασώθηκε αλλά και υιοθετήθηκε από την Ευγενία Κλεφτοπούλου, η οποία άνοιξε το σπίτι και την αγκαλιά της σ’ αυτό το υπέροχο πλάσμα, που στάθηκε τυχερό χάρη στην κινητοποίηση των φιλόζωων αλλά και στη συνδρομή των πυροσβεστών Γιάννη Γιαννιό, Μιχαήλ Θεοδοσίου και Νικόλαο Καλογερόπουλο, που απέδειξαν έμπρακτα την ευαισθησία τους απέναντι στα ζώα. 

Η Ειρήνη Κατσαμάκη μιλώντας στις "Ιστορίες Αδέσποτων" ευχαριστεί για άλλη μια φορά τους άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, οι οποίοι πάντα ανταποκρίνονται στις εκκλήσεις των φιλόζωων για διάσωση αδέσποτων ζώων.