Αληθινές Ιστορίες

Χρήσιμα άρθρα για εσάς και το κατοικίδιο σας.
Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016 09:34

Περίμενε μάταια ένα μήνα καθισμένη σε μια αποβάθρα τον ιδιοκτήτη της να επιστρέψει..

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(7 ψήφοι)

Μια συγκινητική ιστορία που δείχνει την αφοσίωση και την αγάπη ενός σκύλου για τον ιδιοκτήτη του, έγινε γνωστή πρόσφατα στην Ταϊλάνδη και συγκίνησε ανθρώπους από όλο τον κόσμο.

Σε μια περιοχή κοντά στον ποταμό Τσάο Πράγια, που βρίσκεται στην Μπανγκόγκ, κάποιοι παρατήρησαν ένα σκυλί να κάθεται στο ίδιο σημείο μιας αποβάθρας, για ένα ολόκληρο μήνα, και απλά να κοιτάζει το νερό.

Όπως έγινε στη συνέχεια γνωστό, η σκυλίτσα έπεσε από το σκάφος που βρισκόταν μαζί με τον ιδιοκτήτη της και κολύμπησε για να σωθεί μέχρι την αποβάθρα. Εκεί για ένα ολόκληρο μήνα περίμενε μάταια τον ιδιοκτήτη της να επιστρέψει για να την πάρει μαζί του.
Περίμενε υπομονετικά κάθε μέρα, ακίνητη, στο ίδιο σημείο σύμφωνα με ένα βίντεο που δημοσίευσε η Thanawan Tongporn στο Facebook το οποίο πολύ γρήγορα έγινε viral αφού κοινοποιήθηκε πάνω από 11.000 φορές σε περίπου 48 ώρες.

Είναι ασαφές γιατί η οικογένεια της δεν επέστρεψε να την πάρει ή αν όντως είναι αυτός ο πραγματικός λόγος που η σκυλίτσα κατέληξε να κοιτά με απελπισία το νερό.

Κατά την διάρκεια του μήνα η σκυλίτσα έτρωγε ότι έφερναν οι ευγενικοί κάτοικοι της γύρω περιοχής. Αλλά ποτέ δεν τους ακολούθησε. Ίσως να πίστευε ότι αν φύγει έστω και για λίγο, δεν θα την δει ο ιδιοκτήτης της όταν επιστρέψει..

Ευτυχώς, κάποια γυναίκα προσφέρθηκε να την υιοθετήσει. Την ονόμασε Tha Ruea.

Τώρα, η Tha Ruea ζει με την νέα οικογένειά της σε ένα ευρύχωρο σπίτι.

Κουνάει συνέχεια την ουρά της και γλείφει το πρόσωπο των μελών της νέας της οικογένειας.

Μετά από εβδομάδες αναμονής αισθάνεται επιτέλους και πάλι χαρούμενη.

Πηγή: olasimera.gr