Είσοδος Μέλους

Τετάρτη, 01 Απριλίου 2015 12:49

Ήμουνα απλά ένας Μαύρος σκύλος σε ένα καταφύγιο...

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(8 ψήφοι)

Σαχάρα, η μαύρη έρημος. Δείκτης νοημοσύνης: τουλάχιστον τετραψήφιος!
Η Σαχάρα είναι από τα πιο έξυπνα σκυλάκια μας. Ικανή να μαθαίνει 2 με 3 εντολές την ημέρα, βρίσκεται σε πυρετό εκπαίδευσης και δεν χορταίνει! Έχει μάθει τόσες εντολές σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα, που πια δεν ξέρουμε τι άλλο να της μάθουμε! «Κάτσε, ξάπλα, τέζα, χέρι, πήδα, μείνε, άστο, μπουσούλα (!) κτλ κτλ κτλ!», και αντί να μας πει «α και παρατήστε με επιτέλους!» μας κοιτάει με το βλέμμα «τι θα μάθουμε σήμερα;» Κατάμαυρη και στιλπνή, με την λευκή γραβάτα της, είναι το τέλειο αξεσουάρ για επίσημο ντύσιμο, και ο ιδανικός σύντροφος για παντός είδους δραστηριότητες: βουνό, θάλασσα, δεξίωση… Και φυσικά, όπου και να είσαι, δεν θα αποφύγεις τα γνωστά βλέμματα που μαρτυρούν την πιο κοινότυπη, πλην αληθινή σκέψη: «πωπω ένας σκύλαρος!»

Δείτε το βίντεο να την απολαύσετε λίγο:

Αν θες να παίζεις και να τρέχεις στα βουνά όλη μέρα, η Σαχάρα θα ακολουθήσει, αν θες να αράξεις σε μια αιώρα όλη μέρα, η Σαχάρα θα μείνει δίπλα σου δεμένη χαλαρά, έχοντας ακούσει το πρώτο «μείνε» που θα πεις – και με την Σαχάρα δίπλα σου, κανείς δεν θα τολμήσει να ενοχλήσει την μεσημεριανή σου σιέστα.
Είναι στειρωμένη και υγιής.
A!!! και φέρνει πίσω το μπαλάκι! Αντί να τρέχεις να το πιάνεις να της το πετάς και να τρέχεις να το ξαναπιάνεις, Η Σαχάρα θα στο φέρει στα πόδια σου! Εν ολίγοις, η Σαχάρα ασκείται ενώ εσύ κάθεσαι σε μια καρέκλα και πίνεις καφέ!
Θα δοθεί μόνο εντός Αττικής με συμβόλαιο υιοθεσίας και μικροτσιπ.
Τα έξοδα του microchip επιβαρύνουν τον νέο γονιό.

Τηλ 6945598760 μετά τις 16:00
ΖΩΟΦΙΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΡ. ΕΓΚ. ΠΡ. 5194/1997
Το σκυλάκι που θα υιοθετήσετε, θα έχει μία δωρεάν συνάντηση με εκπαιδευτή
και 6 μήνες δωρεάν τροφή μέσω του προγράμματος υπεύθυνης υιοθεσίας της PEDIGREE®

Name: Sahara
Gender: Female / mixbreed / neutered / healthy
Age: Born in January 2014
Height:
Size: 25 kilos
IQ: Above average
Backround: Abandoned on a busy street, she is now in our little shelter.
Character / ideal home: Sahara is an extremely intelligent and gentle dog.
She loves playing with her toys and will fetch them back every time. Already knows more commands than any other dog, and is such a fast learner that she’s able to learn up to 3 new commands per day – she’s currently being trained every day and is making progress as we speak. Dog friendly and excellent on a lead. House trained, but might need to be restrained at first when in a new environment.