Είσοδος Μέλους

Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2014 09:07

Ένα καινούριο Water Park στη Βαρκελώνη επιτρέπει στους σκύλους να δροσιστούν με στυλ.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ένα θέρετρο για σκύλους πέντε αστέρων, τους παρέχει διασκέδαση επιτρέποντας τους να πλατσουρίζουν στα σιντριβάνια και να κάνουν νεροτσουλήθρα!!!!  Αν λοιπόν ο σκύλος σας  ψάχνει  ένα μέρος για διακοπές αυτό το καλοκαίρι, η Ισπανία φαίνεται να είναι ο ιδανικός προορισμός. Το θέρετρο αυτό ανήκει στον επιχειρηματία Fedrico Cano, ο οποίος αγαπά υπερβολικά τα σκυλιά..τόσο ώστε να τους παρέχει ακόμη και πισίνα!!!!!

Συνήθως καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια για να κρατήσετε το σκύλο σας μακριά από την πισίνα στους δημόσιους χώρους, στο  Resort Canino Can Jane όμως αυτό είναι που πουλάει και τους έχει κάνει πασίγνωστους διεθνώς. Η πισίνα, η οποία είναι σίγουρα πολυτελέστατη παράλληλα με τις υπόλοιπες εγκαταστάσεις μπορούν εύκολα να πείσουν το σκύλο σας να μείνει για διακοπές μόνιμα.!!

 

Ο ιδιοκτήτης δήλωσε πως δεν βλέπει το λόγο τον οποίο οι σκύλοι να μην έχουν το δικαίωμα του πλατσουρίσματος. Συγκεκριμένα είπε: «δεν βλέπω γιατί δεν επιτρέπεται τα σκυλιά να απολαύσουν το μπάνιο τους όταν ο καιρός ζεσταίνεται όπως ακριβώς και οι άνθρωποι μπορούν - ειδικά εδώ στην Ισπανία, όπου το καλοκαίρι είναι πραγματικά καυτό. Για αυτό το λόγο και οι πισίνες έχουν σχεδιαστεί έτσι σα να είναι  σαν μια παραλία με σταδιακή κλίση,  είναι ακριβώς ό, τι εκτιμούν τα σκυλιά. Τέλος χαριτολογώντας είπε: Πάρτε το σκυλί στο θέρετρο για μια ώρα και μπορώ να εγγυηθώ ότι θα κοιμηθεί για τις επόμενες δύο ημέρες».

 

Καλό καλοκαίρι λοιπόν και...καλές βουτιές!!!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Στη Δανία λιθοβόλησαν κοπέλα επειδή είχε σκύλο. »