Είσοδος Μέλους

Πέμπτη, 05 Νοεμβρίου 2015 09:46

Το μικρό σκυλάκι ξετρελάθηκε με το νέο του σπίτι. Ξαφνικά βλέπει κάτι έξω στον κήπο…

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Το να μετακομίσεις σε άλλο σπίτι είναι συναρπαστικό αλλά και τρομακτικό ταυτόχρονα, ιδιαίτερα για τους τριχωτούς φίλους μας. Ένα νέο σπίτι είναι γεμάτο παράξενες μυρωδιές, άγνωστα πράγματα και μερικές φορές και νέους κανόνες.

Τα κατοικίδια μας χρειάζονται λίγο περισσότερο χρόνο και χώρο για να συνηθίσουν το νέο περιβάλλον τους. Μόλις το συνηθίσουν είναι σαν να ζούσαν πάντα εκεί.

Είναι ενδιαφέρον να βλέπεις πως τα ζώα πλησιάζουν και εξερευνούν. Ιδιαίτερα τα σκυλιά. Αυτό το αξιολάτρευτο σκυλάκι που θα δείτε παρακάτω είχε μια πολύ αστεία αντίδραση όταν είδε ότι το καινούργιο του σπίτι είχε μια πισίνα στην αυλή. Μόλις το γλυκό,κατάλευκο σαν το χιόνι Highland Terrier είδε την πισίνα ήθελε αμέσως να την πλησιάσει.

Έκανε κύκλους, πηδούσε στην κάμερα και γάβγιζε με χαρά για την καινούργια αναβάθμιση στην ζωή του. Η μικρή ουρά κουνιόταν πέρα δώθε γρήγορα και μόλις η πόρτα άνοιξε, όρμησε έξω και πήγε κατ’ ευθείαν στην πισίνα.

Δεν δίστασε ούτε λεπτό να βουτήξει. Το ενθουσιασμένο σκυλί ήταν στον έβδομο ουρανό και κολυμπούσε χαρούμενα στην νέα της πισίνα. Κολύμπησε μέχρι τα σκαλιά, βγήκε έξω και έτρεξε στην άλλη μεριά για να ξαναμπεί μέσα.

Βλέποντας την αντίδραση της Christy, είναι σίγουρο να πούμε ότι θα είναι ένα ευτυχισμένο σκυλάκι στο καινούργιο σπίτι του.

Πηγή: tilestwra.com