Αληθινές Ιστορίες

Χρήσιμα άρθρα για εσάς και το κατοικίδιο σας.
Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2013 11:58

Σκύλος “προσεύχεται” για το αφεντικό του κάθε μέρα στην εκκλησία.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(16 ψήφοι)

Ο επτάχρονος Ciccio επισκέπτεται κάθε μέρα τον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο χωριό Σαν Ντονάτσι στην Πούλια της Ιταλίας.

Ο Ciccio δεν είναι παιδί, αλλά ένας γερμανικός ποιμενικός σκύλος που πηγαίνει κάθε μέρα στην εκκλησία που επισκεπτόταν επί σειρά ετών με την αποθανούσα ιδιοκτήτριά του.

Στην ίδια εκκλησία τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία της Μαρία Λόκι τον περασμένο Νοέμβριο την οποία ο Ciccio παρακολούθησε μαζί με φίλους και συγγενείς.Έκτοτε, ο Ciccio είναι κάθε μέρα εκεί,κοντά στον ιερέα και σιωπηλός περιμένει μήπως η αγαπημένη του ιδιοκτήτρια φανεί ξανά.

Οι εφημερίδες γράφουν: "Ως ένδειξη ευγνωμοσύνης, ο Ciccio πηγαίνει στην εκκλησία κάθε πρωί και κάθεται κοντά στον ιερέα. Η ελπίδα του να δει την αγαπημένη του ιδιοκτήτρια Μαρία, το πρόσωπο που τον συνόδευε παντού, ακόμη και στην εκκλησία, προσελκύει τους πιστούς."

"Ο Πατέρας Donato Panna είπε:'' Είναι εκεί κάθε φορά που ψάλουμε και συμπεριφέρεται άριστα απέναντι σε εμάς και του πιστούς, δεν κάνει θόρυβο και δεν γαβγίζει κατά τη διάρκεια της λειτουργίας".