Είσοδος Μέλους

Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2013 11:05

Kουτάβι Golden Retriever Περίμενε Το Αφεντικό Του Μέχρι Θανάτου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(35 ψήφοι)

Στον δρόμο Jiaozhou, στην πόλη Σανγκάη,  μια φοβερή πυρκαγιά που ξέσπασε στις 15 Νοεμβρίου, που σκότωσε 53 άτομα. Ένα κουτάβι Golden Retriever, που ονομάζεται Jingjing, περίμενε το αφεντικό  του που ήταν μέσα στο κτήριο ,έτσι κάθισε στο πεζοδρόμιο δίπλα από τη φωτιά και περίμενε το αφεντικό του να επιστρέψει - δεν μετακινήθηκε καθόλου ούτε να φάει ούτε να πιεί νερό.

Μερικές φορές το κουτάβι σηκωνόταν και περπατούσε ψάχνοντας τις γωνίες κοντά στον τόπο της πυρκαγιάς.

Όταν ο σκύλος παρέμεινε για πολύ ώρα ακίνητος, οι πυροσβέστες τον κάλυψαν με μια κουβέρτα και του πρόσφεραν λίγο φαγητό, αλλά αρνήθηκε να φάει. Οι κάτοικοι ισχυρίζονται ότι ο σκύλος είχε δάκρυα που έτρεχαν στο πρόσωπό του. Ένας πυροσβέστης προσπάθησε να τον πάρει σπίτι, αλλά ο σκύλος μούγκριζε, ήταν αποφασισμένος να μείνει εκεί που ήταν.

Τελικά ένας πυροσβέστης κατάφερε να πάρει το σκυλί στον πυροσβεστικό σταθμό, όταν όμως το κουτάβι είχε εξαντληθεί πλήρως.

Δύο ημέρες αργότερα, ο ιδιοκτήτης του σκύλου εμφανίστηκε στο Πυροσβεστικό σταθμό. Ο Jingjing έτρεξε προς τον ιδιοκτήτη του ευτυχισμένο, σαν να μην είχε περάσει όλο αυτό το βασανιστήριο. Ο Jingjing δεν είχε φάει καθόλου αυτές τις ημέρες.

Υποσημείωση: Αυτό το σκυλάκι θα είχε πεθάνει αν το αφεντικό του δεν επέστρεφε. Ελπίζουμε να μην παρατήσετε ποτέ ένα σκυλάκι στον δρόμο, γιατί το σίγουρο είναι ότι αυτό θα σας περιμένει μέχρι θανάτου!