Είσοδος Μέλους

Κυριακή, 09 Νοεμβρίου 2014 11:26

Αδέσποτος σκύλος έσωσε μωρό που είχε χαθεί!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(24 ψήφοι)

Ένα οικογενειακό κατοικίδιο μπορεί να παρέχει όλα τα είδη της άνεσης για τα παιδιά, αλλά τι γίνεται με τα αδέσποτα σκυλάκια που τριγυρίζουν και ικετεύουν για ένα πιάτο φαγητό και ένα μπολάκι νερό; Φαίνεται ότι ο mutt, ένα αδέσποτο σκυλάκι που τριγυρνούσε στην γειτονιά μπορεί να σας προστατέψει ακόμα καλύτερα και από το κατοικίδιο τους σπιτιού σας!

 

Το περιοδικό People αναφέρει ότι οι εργαζόμενοι στην ομάδα διάσωσης στην πόλη Pierzwin της Πολωνία ήταν σε θέση να εντοπίσουν ένα χαμένο 3 χρόνο κοριτσάκι, χάρη σε ένα αδέσποτο μαύρο κουταβάκι. "Ξεχάστε τα διαμάντια – στην Πολωνία αποδείχθηκε ότι τα σκυλιά είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας» !, Στο περιοδικό αναφέρει επίσης ότι το κορίτσι που ονομάζεται Julie χάθηκε σε ένα δάσος κοντά στο σπίτι της μετά από παιχνίδι στην πίσω αυλή του σπιτιού της.

 

Η Julie έπαιζε με το αδέσποτο σκυλάκι εκείνο το βράδυ, λίγο πρίν εξαφανιστεί. Τα μέλη της ομάδας διάσωσης της Pierzwin, που έκαναν έρευνα όλη νύχτα, κατάφεραν  να εντοπίσουν το χαμένο κοριτσάκι το πρωί από τα δυνατά γαυγίσματα του αδέσποτου αυτού σκυλάκου! Ο "Καλύτερος φίλος" της όπως τον περιγράφουν, έμεινε με το μικρό κορίτσι όλη τη νύχτα και διατήρησε το σώμα της ζεστό στα πάγωμα έλη που βρίσκονται στην περιοχή.Η  Julie μεταφέρθηκε στην εντατική προληπτικά ενώ δεν αναφέρθηκε κανένας τραυματισμός!

Οι διασώστες οφείλουν την επιτυχία σε αυτή την διάσωση ολοκληρωτικά στο κουτάβι, όπως ανέφεραν:

 

«Αυτό το σκυλί είναι το πιο σημαντικό μέρος αυτής της ιστορίας, αυτός είναι ένας ήρωας, »είπε ο πυροσβέστης Grzegorz Szymanski. "Χάρη σε αυτό το σκυλί , το κορίτσι επέζησε το βράδυ και βρέθηκε το πρωί."

 

Η γιαγιά της μικρής λέει ότι μετά την διάσωση έχουν γίνει αχώριστοι φίλοι, δεν πάει πουθενά ο ένας χωρίς τον άλλο! Θυμάμαι την μικρή να λέει: « Γιαγιά, ο σκύλος πρέπει να έρθει μέσα στο σπίτι. »Και μου ζήτησε να της κόψω λίγο ψωμί για να το ταίσει! Δεν τον άφηνε ποτέ χωρίς τροφή και νερό!

 

Ας φέρει κάποιος τα χαρτιά της υιοθεσίας!!!!