Είσοδος Μέλους

Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015 09:21

Αστυνομικός πυροβολεί σκύλο επειδή νόμιζε ότι θα του επιτεθεί (Σκληρό Βίντεο)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Ένας αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε το σκυλάκι μιας οικογένειας, επειδή έτρεξε στην πόρτα την ώρα που εκείνος διενεργούσε έλεγχο ρουτίνας στο σπίτι...
 
Σοκαρισμένες μητέρα και μια κόρη μετά το χαμό του αγαπημένου τους σκύλου από το πυρά  του αστυνομικού δήλωσαν:
 
«Πριν προλάβω καν να αντιδράσω ο αξιωματικός είχε βγάλει το όπλο του και την πυροβόλησε τρεις φορές στο κεφάλι. Έτρεξε προς τον αστυνομικό απλά από περιέργεια. Δεν γάβγισε ούτε γρύλισε, δεν υπήρχε κανένας λόγος να νομίζει ότι ήταν επιθετική καθ 'οιονδήποτε τρόπο».
 
Το σκυλί τους, που έφερε το όνομα Δούκισσα, πυροβολήθηκε στο κεφάλι τρεις φορές
 
Η Δούκισσα σκοτώθηκε χωρίς να γαβγίσει και χωρίς να δείξει καμία επιθετικότητα προς τον αστυνομικό, όπως φαίνεται κι από το βίντεο που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας.
 
Περιγράφοντας το περιστατικό στο Fox, η Palacios ανέφερε πως ο αστυνομικός χτύπησε την πόρτα της για να την ενημερώσει πως είχε ξεχάσει ανοιχτό το αυτοκίνητό της. Όταν εκείνη άνοιξε την πόρτα του σπιτιού, το άτυχο σκυλάκι έτρεξε έξω και κατευθύνθηκε προς τον αστυνομικό χαρούμενο ο οποίος τρομοκρατήθηκε και την πυροβόλησε στο κεφάλι με αποτελεσμα να πεθάνει.
 
Ο αστυνομικός, που δήλωσε ότι έπραξε έτσι γιατί ο σκύλος τον κυνήγησε, έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα όσο η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη. Βέβαια ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της περιοχής υπερασπίζεται τις ενέργειες του υπαλλήλου του.