Είσοδος Μέλους

Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015 12:20

Η πάπια που πέθανε προσπαθώντας να σώσει την ζωή του καλύτερου φίλου της

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(6 ψήφοι)

Στην ζωή μας θα συναντήσουμε εκατοντάδες ανθρώπους και μερικοί ίσως γίνουν και φίλοι μας. Όμως, ελάχιστοι ή  ένας μόνο θα είναι πραγματικά πιστός και αληθινός σε εμάς.

Το παρελθόν ή η οικονομική κατάσταση στην ζωή σου δεν θα παίζει κανέναν ρόλο αφού ο καλύτερος φίλος σου θα σε δεχτεί ανεξάρτητα από το ποιος είσαι ή από που κατάγεσαι.

Είτε είστε ίδιοι χαρακτήρες ή τελείως αντίθετοι, πάντα θα βασίζεσαι σε αυτό το πρόσωπο για να σε καταλαβαίνει, να σε αγαπά και να σε στηρίζει. Ένας αληθινός φίλος θα είναι μαζί σου στα καλά και στα κακά.

Μας εμπνέουν πάντα τέτοιες ιστορίες που μας δείχνουν το πραγματικό νόημα της φιλίας, ιδιαίτερα αν αυτή είναι αγνή και μοναδική όπως αυτού εδώ του ζευγαριού.

Αυτός ο πίθηκος και αυτή η πάπια μεγάλωσαν μαζί.

Παρά το ότι είναι διαφορετικά είδη ζώων, δέθηκαν μεταξύ τους και έγιναν οι καλύτεροι φίλοι.

Αλλά όπως οι περισσότερες φιλίες, πέρασε δοκιμασία.

Ο πίθηκος έπαιζε όταν ακούμπησε καλώδιο με ηλεκτρισμό. Άρχισε να φωνάζει μέσα στους πόνους. Ακούγοντας τις φωνές του άτυχου πιθήκου, η πάπια έτρεξε να τον σώσει αλλά ακούμπησε και αυτή στο ρεύμα.

Δυστυχώς, και τα δυο αξιαγάπητα ζώα πέθαναν επί τόπου.

Ο ιδιοκτήτης των δυο καταπληκτικών φίλων ξέσπασε σε κλάματα όταν είδε την τραγική τύχη των δυο κατοικίδιων του.

Αν και η ιστορία μας σπαράζει την καρδιά, η φιλία που μοιράστηκαν ήταν αληθινή. Δεν συμφωνείτε; Μερικοί από εμάς σπάνια συναντάμε φίλο που είναι πρόθυμος να θυσιάσει την ζωή του για εμάς. Έτσι, αν έχετε τέτοιον φίλο, φυλάξτε τον σαν κόρη οφθαλμού και αγαπήστε τον όσο σας αγαπά και αυτός.