Είσοδος Μέλους

Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015 09:46

Σκότωσε επίτηδες με το αμάξι του τον σκύλο που καθόταν στο πεζοδρόμιο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(9 ψήφοι)

Ακαριαίο θάνατο βρήκε την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου ένας αδέσποτος σκύλος που ζούσε στο Πάνω Δαράτσο Χανίων όταν ένας κάτοικος της περιοχής ανέβηκε σκόπιμα με το αυτοκίνητό του στην άκρη του πεζοδρομίου της πλατείας όπου καθόταν ήσυχο το ζώο και το σκότωσε μπροστά στα μάτια δεκάδων πολιτών και της γυναίκας που το φρόντιζε.

Αυτόπτες μάρτυρες κατήγγειλαν τον δράστη στην Αστυνομία αφού κράτησαν τον αριθμό της πινακίδας του οχήματός του και κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία.

Το άτυχο σκυλάκι ήταν μόλις 8 μηνών, στειρωμένο και ποτέ δεν ενόχλησε κανέναν. Μάλιστα οι εθελοντές του φιλοζωικού συλλόγου Χανίων «Η Προστασία των Ζώων» έψαχναν εδώ καιρό να του βρουν μια οικογένεια για να εγκαταλείψει τη ζωή στο δρόμο. Δυστυχώς όμως τους πρόλαβε ο εγκληματίας οδηγός που με μίσος αφαίρεσε τόσο βίαια τη ζωή του σκυλάκου.

Ο φιλοζωικός σύλλογος Χανίων «Η Προστασία των Ζώων» αναφέρει για το περιστατικό: «Το σκότωσε έτσι, χωρίς λόγο. Οδήγησε το αυτοκίνητό του  επίτηδες στην άκρη του πεζοδρομίου όπου καθόταν ήσυχο το δύστυχο αδέσποτο και το σκότωσε επί τόπου. Ανελέητα, χωρίς ίχνος ανθρωπιάς, με μίσος. Διέπραξε ένα  φόνο γιατί έτσι του κατέβηκε. Μπροστά σε δεκάδες μάρτυρες και στην κοπέλα που το φρόντιζε. Οκτώ μηνών, εγκαταλελειμμένο, ήρεμο σκυλάκι, που κανένα δεν ενοχλούσε. Στειρωμένο ,φιλικό και ήσυχο, μήνες ψάχναμε να του βρούμε οικογένεια. Στο πάνω Δαράτσο, στην πλατεία. Τριγυρνάει ανάμεσά μας ο δράστης. Ανενόχλητος, απαθής σαν να μην συνέβη τίποτα. Την επομένη πήγε το αυτοκίνητό του στο βουλκανιζατέρ. Από τη δύναμη του χτυπήματος για να ανέβει στο πεζοδρόμιο, χάλασαν τα λάστιχα, φαίνεται. Μετά σου λέει, είμαστε άνθρωποι. Ανώτερα όντα. Με ένστικτα θηριώδη. Και οι υπόλοιποι στο Δαράτσο; Απαθείς. Δε βαριέσαι, σκύλος ήτανε».

Πηγή: istoriesadespoton.gr