Κατοικίδια & Ζωή

Χρήσιμα άρθρα για εσάς και το κατοικίδιο σας.
Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2014 12:30

Σώσε έστω και ένα ζώο...

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(9 ψήφοι)

«Ολομόναχα, στη μέση του πουθενά, με μόνο λίγο βρώμικο νερό (σε ορισμένες περιπτώσεις, χωρίς νερό) και αποφάγια. Και για σπίτι; ένας σωρός από πέτρες με μια σανίδα, ένα ξύλινο κουτί, ή ένα σκουριασμένο βαρέλι. Κάθονται εκεί, καθηλωμένα, αλυσοδεμένα, για να φυλάνε τα πρόβατα ή τις περιουσίες των "ιδιοκτητών" τους.

Μέρα και νύχτα! Χειμώνα και καλοκαίρι! Έκθετα. Ακούνητα. Καθηλωμένα. Αλυσοδεμένα. Χρόνο με το χρόνο. Καταδικασμένα σε μια ζωή βασανιστήριο. Και πεθαίνουν εκεί δεμένα, ξεχασμένα. Ένας θάνατος φρικτός και συνάμα λυτρωτικός.

Τα βαρελόσκυλα υπόκεινται σε καταφανή κακοποίηση και καταδίκη σε άθλια ζωή. Ήρθε η ώρα που η Ελλάδα να αναλάβει τις ευθύνες της και να απαλλάξει τα άμοιρα αυτά ζώα από τις αλυσίδες τους.

Βάσει του Νόμου 4039/2012 καταγγελίες κακοποιήσεων και εγκλημάτων εναντίων των ζώων στο πλησιέστερο Α.Τ. της ΕΛ.ΑΣ. Καταγγείλετε τους βασανιστές τους. Ελευθερώστε τα από τα δεσμά τους. Ίσως να μην μπορείτε να σώσετε όλα τα σκυλιά του κόσμου, αλλά για κάθε σκυλί που σώζετε είναι ο κόσμος όλος!».

 

Δείτε εδώ το βίντεο που δημιούργησε ο Ted Kirkpatrick για να δείξει τι υφίστανται αυτά τα πλάσματα και για να βοηθήσει στην ενίσχυση των σωματείων «The Barking Army» «Angels Ark Camp Crete».

Πηγή: Σώσε έστω και ένα ζώο... | www.zoosos.gr