Είσοδος Μέλους

Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2016 10:22

Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός Φωτογραφίας με Δώρα Χωρίς Κλήρωση!!!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Τα Χριστούγεννα έρχονται νωρίς στο i-Pet.gr.

Τώρα σε συνεργασία με τον Γιάννη Αραχωβίτη - Επαγγελματία Θετικό Εκπαιδευτή Σκύλων & Ανθρώπων - Αντιπρόσωπος Ελλάδας για το PDTE και ιδρυτής του www.stardogs.gr σας χαρίζουν δώρα για το κατοικίδιο σας με αποστολή στην πόρτα σας δωρεάν για τα Χριστούγεννα!

Κάνε τα καλύτερα Χριστουγεννιάτικα δωράκια στον αγαπημένο σου φίλο, με δώρα έκπληξη, λιχουδιές ή βιβλία για την εκπαίδευσή του που θα λατρέψει!

 

 

 

 

Οι νικητές κερδίζουν αυτόματα:

  • Οι 10 φωτογραφίες με τα περισσότερα like κερδίζουν αυτόματα δώρα έκπληξη για το σκύλο ή τη γάτα τους συνολικής αξίας 100 € από το κατάστημα i-Pet.gr/Shop !
  • Οι επόμενοι 5 με τα περισσότερα like κερδίζουν αυτόματα 5 Βιβλία της επιλογής σας του Γιάννη Αραχωβίτη
  • Από όλες τις φωτογραφίες θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για 10 Χριστουγεννιάτικα Treats (λιχουδιές) σκύλων για τον αγαπημένο σας φίλο!

Η διαδικασία είναι πανέυκολη!

  1. Κάντε Like στο Post του διαγωνισμού και σχόλιο την φωτογραφία του αγαπημένου σου κατοικίδιου - και κοινοποίηση το σε όλους του φίλους σου για να μαζέψει like! :)
  2. Κάντε Like στην σελίδα του StarDogs του Γιάννη Αραχωβίτη στο Facebook 
  3. Μην ξεχάσεις να ανεβάσεις φωτογραφία του κατοικιδίου σου και να μαζέψεις τα περισσότερα like στην δική σου φωτογραφία για να κερδίσεις αυτόματα τα δώρα!

    Δήλωσε Συμμετοχή εδώ!

Καλή επιτυχία σε όλους!

Η παράδοση των δώρων θα γίνει εντελώς δωρεάν στο χώρο σας ύστερα από συνεννόηση με τους νικητές.
Ο διαγωνισμός λήγει την Κυριακή 01/01 στις 23:59. Θα ενημερωθείτε για τις κληρώσεις και για τους νικητές με νέο άρθρο που θα δημοσιευθεί στην στήλη διαγωνισμών του i-Pet.gr