Είσοδος Μέλους

Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2013 15:07

Τα πιο διάσημα σκυλιά μέσα από τα κινούμενα σχέδια

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)

Όταν κάνετε μια αναζήτηση για τα καλύτερα διάσημα σκυλιά θα πρέπει να εξετάσετε την φήμη, τη δημοτικότητα, τη πολιτιστική σημασία και φυσικά, την εξυπνάδα τους. Υπάρχουν πολλά διάσημα σκυλιά στην τηλεόραση: Lassie, Benji, Hooch, και Rin Tin Tin, αλλά υπάρχει μια συγκεκριμένη ''ράτσα'' σκύλου που έχει τη μεγαλύτερη δημοτικότητα από όλα :το σκυλί από τα κινούμενα σχέδια. Εδώ είναι τα κορυφαία πιο διάσημα σκυλιά κινουμένων σχεδίων. Και μην ανησυχείτε, είναι όλα εκπαιδευμένα για σπίτι!


1. Μιλού (Milu)
Tenten


Χάρτινος ήρωας που γεννήθηκε στις 10 Ιανουαρίου 1929 από το πενάκι του Bέλγου κομίστα Ζορζ Ρεμί γνωστότερου ως Ερζέ. Ο Μιλού το λευκότριχο Φοξ Τεριέ είναι ο καλύτερος σύντροφος του Τεν Τεν με τον οποίο συνομιλεί κανονικά, λέει τη γνώμη του, διαφωνεί και συμβουλεύει.


2. Santa’s Little Helper
Τhe Simpsons


Συχνά παραμελημένο, ο σκύλος των Simpsons, Santa’s Little Helper, είναι ένα γοητευτικό, αλλά ανεπαρκώς εκπαιδευμένο Γκρέι Χάουντ. Έχοντας επιζήσει από τη γάτα της οικογένειας ο συνταξιούχος σκύλος Γκρέι Χάουντ έχει σώσει πολλές φορές τα μέλη της οικογένειας.


3. Όντι (Odie)
Garfield

Αν και σίγουρα δεν είναι ο κύριος πρωταγωνιστής της σειράς, o Odie συμμετείχε σε πολλές ιστορίες του Garfield και έχει γίνει γνωστός για την εφευρετικότητα που έχει και για την εκδίκηση που θέλει να πάρει από τον Garfield.


4. Η Λαίδη και ο Αλήτης
Disney’s Lady & the Tramp


Το πρώτο ζευγάρι των κινουμένων σχεδίων,η Λαίδη και ο Αλήτης μας έδειξαν ότι ακόμα και τα σκυλιά χρειάζονται την αγάπη και τη συντροφικότητα από κάποιον τους είδους τους. Αν και δεν είναι τα μοναδικά σκυλιά κινουμένων σχεδίων που μας παρουσίασε η Disney, είναι αυτά που οι περισσότεροι λάτρεις σκύλων σε όλο τον κόσμο έχουν στο μυαλό τους.


5. Πλούτο
Disney


Ως κατοικίδιο ζώο του Μίκυ Μάους, ο Πλούτο αντιπροσωπεύει τον ιδανικό σύντροφο του ανθρώπου που όλοι σκέφτονται, όταν ψάχνουν για σκύλο. Ο Πλούτο είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου - ακόμη και αν αυτός ο άνθρωπος συμβαίνει να είναι ένα ποντίκι.


6. Σκούμπι-Ντου
Scooby-Doo


O πιστός σύντροφος του Σάγκι, ο Σκούμπι-Ντου μαζί με τους φίλους του επιλύουν ύποπτα εγκλήματα από το 1969. Όταν δεν δωροδοκούνται με Σκούμπι σνακς ο Σκούμπι και ο Σάγκι τρέχουν από τον φόβο τους όταν τους κυνηγά κάποιος, που πάντα καταλήγει να είναι ένας άνθρωπος σε ένα κοστούμι, που τρομάζει τους ντόπιους.


7. Σνούπι
Snoopy


Όταν πρόκειται για κινούμενα σχέδια σκύλων, κανείς δεν ξεχνάει το Σνούπι. Ο σκύλος του Charlie Brown, Σνούπι μαζί με τους φίλους του, είναι γνωστοί από το 1950 και κατάφεραν να εμφανιστούν σε πολλά κόμικς και σε μερικά από τα πιο εμβληματικά κινούμενα σχέδια που δημιουργήθηκαν ποτέ.