Είσοδος Μέλους

Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016 12:56

Το μήνυμα της 13χρονης που μιλάει στα αδέσποτα και συγκινεί!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(19 ψήφοι)

Σήμερα το πρωί δεχθήκαμε ξανά ένα συγκινητικό μήνυμα στο inbox μας από ένα κορίτσι μόλις 13 χρονών που μας συγκίνησε!

Διαβάστε τις υπέροχες σκέψεις του κοριτσιού αυτού!

Γεια σας είμαι ένα κορίτσι 13 χρονών και μέσα από αυτό το μήνυμα θα ήθελα να εκφράσω την δική μου άποψη για τα αδέσποτα.

Σε αντίθεση με τα αλλά παιδιά της ηλικίας μου όταν βλέπω εάν σκυλάκι να περπατάει μόνο του και αμέριμνο στον δρόμο δεν φοβάμαι, δεν τρέχω μακριά, δεν του φωνάζω να φύγει αλλά με πιάνει μια στενοχώρια και μια λίπη διότι κάποτε αυτό το αθώο πλασματάκι είχε μια οικογένεια όπου του είχε υποσχεθεί αγάπη στοργή και οικογενειακή θαλπωρή κάποιος κάποτε όμως το έδιωξε από το σπίτι του δείχνοντας πως δεν νοιάζεται για αυτό Όταν ακούω από περαστικούς 'κοριτσάκι φύγε από εκεί είναι σκύλος αδέσποτος' απαντάω 'Φυσικά και δεν θα φύγω τα σκυλιά είναι καλύτερα από τους ανθρώπους' ένας αδέσποτος σκύλος κουβαλάει πίσω του την δική του ιστορία και αναζητάει κάτι καλύτερο.

Ζούμε σε μια κοινωνία που κανένας δεν σκέφτεται να βοηθήσει να προσφερθεί να αναζητήσει εάν σπίτι για εάν αδέσποτο η να του δώσει λίγο φαγητό, δεν θα στερηθεί τα χρήματα που κοστίζει εάν κομμάτι ψωμί αντιθέτως ο θεός θα του τα δώσει διπλά...

Υ.Γ. Ανεβάζοντας αυτό το μνήμα στην σελίδας σας θα με κάνατε πολύ χαρούμενη όχι επειδή το ανεβάσατε αλλά επειδή θέλω να δείξω και σε αλλά παιδιά ότι δεν χρειάζεται να φοβάται εάν αδέσποτο.

Πηγή: i-Pet.gr