Είσοδος Μέλους

Σάββατο, 14 Ιουνίου 2014 09:18

Δήμαρχος της Καλιφόρνια  Σίτι on camera  πετάει σακούλα με περιττώματα σκύλου στην αυλή του γείτονα του(δείτε φωτό)!!!!!  

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Ο Δήμαρχος Dennis Kneier του Σαν Μαρίνο της  Καλιφόρνια, έκανε την απογευματινή  βόλτα με τη σύζυγό του γύρω από τη γειτονιά του, όταν μπροστά του στο πεζοδρόμιο βρήκε μία σακούλα με περιττώματα. Ο επιφανής άντρας ούτε προσπέρασε τη σακούλα, ούτε την μάζεψε για να την πετάξει σε κάποιον κάδο. Προς μεγάλη έκπληξη της γυναίκας του την σήκωσε και την πέταξε στην αυλή του γείτονα.
 
Για κακή του τύχη όμως ο γείτονας του έχει «καλωδιωμένη» την αυλή του, οπότε μόλις η γυναίκα του, του ανέφερε πως βρήκε μία σακούλα πεταμένη στην αυλή, ήξερε ακριβώς πού να πάει... στα μόνιτορ παρακολούθησης!!!!!!!!
 
Ανατρέχοντας λοιπόν στα αρχέια του video εντόπισε τον ένοχο Δήμαρχο και ειδοποίησε τις αρχές, οι οποίες και εξέτασαν όλα τα στοιχεία και ενημέρωσαν το Δήμαρχο για την κατάσταση. Ο ίδιος σαστισμένος ζήτησε συγγνώμη και συγκεκριμένα έστειλε μία επιστολή στο γείτονα του όπου και ανέφερε:  ΄΄ θεώρησα πιο σωστό να βάλω την σακούλα στην άκρη του κήπου από το να την αφήσω στην μέση του πεζοδρομίου, ήταν λάθος μου και δεν θα ξαναεπαναληφθεί ΄΄ .
 
Πάντως το θέμα δεν έχει λήξει παίρνοντας διαστάσεις από το τηλεοπτικό δίκτυο NBC4, το οποίο φιλοξένησε δηλώσεις του γείτονα του Δημάρχου. Ο ίδιος  ισχυρίζεται  πως ο Δήμαρχος επίτηδες πέταξε τη σακούλα,  επειδή δεν του άρεσε η πινακίδα που έχει τοποθετήσει στον κήπο του και απαγορεύει τη διέλευση κατοικίδιων ζώων.
 
Ρωτηθείς για το παραπάνω ο Δήμαρχος απάντησε: «Σίγουρα η όψη τέτοιων πινακίδων ειδικά δίπλα σε ένα πάρκο όπου κάνουν βόλτα αμέτρητα κατοικίδια καθημερινά, δεν είναι ότι καλύτερο στην πόλη μας. Όμως δεν μπορούμε να απαγορεύσουμε κάτι που δεν εναντιώνεται στα δημοκρατικά διατάγματα.»
 
Ελπίζουμε πάντως αυτή η ιστορία να μας διδάξει πως τα κατοικίδια πρέπει να μας συμφιλιώνουν και όχι να χρησιμεύουν στις αντιπαλότητές μας..