Είσοδος Μέλους

Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2015 15:40

Αλυσοδεμένοι έξω από το Προεδρικό - Γιατί μπήκαν στα κλουβιά άνθρωποι - Δείτε τι έγινε (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Αλυσοδεμένοι άνθρωποι, άνθρωποι μέσα σε αίματα, έβαλαν τον εαυτό τους στην θέση των τετράποδων φίλων μας και μας μετέφεραν εικόνες κακοποιημένων ζώων.

Εκδήλωση διαμαρτυρίας, έξω από το Προεδρικό, για τα δικαιώματα των ζώων, πραγματοποίησαν την Τετάρτη το απόγευμα σχεδόν όλες οι φιλοζωικές οργανώσεις.  

Η διαμαρτυρία ξεκίνησε από άλλες ευρωπαϊκές χώρες με σκοπό την ευαισθητοποίηση των ανθρώπων προς τα ζώα, δείχνοντας δια μέσω των φιλόζωων ανθρώπων, την κακοποίηση τους.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται από όλες τις Κυπριακές φιλοζωικές οργανώσεις εκτός από μια.

Φιλόζωοι, αλυσοδεμένοι άνθρωποι, άνθρωποι μέσα σε αίματα, έβαλαν τον εαυτό τους στην θέση κακοποιημένων ζώων και μας μετάφεραν εικόνες κακοποιημένων ζώων, ενώ ορισμένοι από τους διοργανωτές  μπήκαν μέσα σε κλουβιά δείχνοντας μας πως ενα ζώό κακοποιείται ακόμη και κλεισμένο μέσα σε κλουβί ή ζωολογικό κήπο. 

Έπεσαν στο οδόστρωμα και περιέγραψαν με πράξεις όλα όσα βιώνουν τα ζώα, τονίζοντας πως και αυτά γεννιούνται, έχοντας ίσα δικαιώματα στη ζωή και στη δυνατότητα ύπαρξης.


Να σημειωθεί πως αν και αρχικά είχαμε μεταδώσει ότι δεν αναμενόταν να δοθεί οποιοδήποτε υπόμνημα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας,  καθώς μέσα από την διαμαρτυρία αυτή, υπενθυμίζεται στους αρμόδιους, το ήδη υπάρχων υπόμνημα με προτάσεις που έχουν δοθεί για ψήφισμα και οι όποιες όμως δεν έχουν εφαρμοστεί. Τελικά οι φιλόζωοι παρέδωσαν ψήφισμα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. 

 

Πηγή: tothemaonline.com