Νέα

Χρήσιμα άρθρα για εσάς και το κατοικίδιο σας.
Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016 14:21

ΕΣΕΡΝΕ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ ΣΚΥΛΟ ΤΗΣ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

- Η γυναίκα βρισκόταν σε "άρνηση"

Μια γυναίκα σέρνει το νεκρό σκύλο της σε πεζοδρόμιο στο βόρειο Λονδίνο, την περασμένη Δευτέρα το πρωί, προκαλώντας σοκ στους περαστικούς. Μία από αυτές, μια 26χρονη κοπέλα που δεν επιθυμεί τη δημοσιοποίηση του ονόματός της, έγινε μάρτυρας αυτής της ασυνήθιστης και σοκαριστικής εικόνας και ανέφερε πως είδε την ιδιοκτήτρια του σκυλιού να διαφωνεί έντονα με έναν νεαρό άντρα (ακόμα και να τον βρίζει) που προσπάθησε να βοηθήσει.

«Είχε μαζί της δυο σκυλιά και ένα από αυτό έμοιαζε σαν να ήταν πεσμένο κάτω στο έδαφος», είπε και σημείωσε ότι με μια δεύτερη ματιά διαπίστωσε ότι μαύρο λαμπραντόρ ήταν νεκρό.

«Η γυναίκα βρισκόταν σε άρνηση, λέγοντας ότι απλά είχε ξαπλώσει κάτω. Ήταν πραγματικά πολύ θλιβερό να το βλέπεις», τόνισε στην Evening Standard. «Ήταν σοκαριστικό το γεγονός ότι έσερνε ένα νεκρό σκύλο...». Η 26χρονη κάλεσε την αστυνομία και μια εταιρία προστασίας ζώων όπου ένας εκπρόσωπος είπε ότι «το ζώο κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της βόλτας και πέθανε...».

Το σκυλί ήταν ήδη άρρωστο και η γυναίκα θα το πήγαινε στον κτηνίατρο για το δεύτερο προγραμματισμένο ραντεβού. Ο νεκρός σκύλος απομακρύνθηκε από την αστυνομία και δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες στη γυναίκα, αφού όπως εξήγησε η αστυνομία «δεν υπήρχε δόλος».
__________________________
Πηγή: news.gr / dailymail.co.uk