Νέα

Χρήσιμα άρθρα για εσάς και το κατοικίδιο σας.
Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016 21:00

Άλλειψε φυστικοβούτυρο στα γεννητικά όργανα και στις δυο του κόρρες,και έβαλε το σκύλο του να τις γλείψει ενώ βιντεοσκοπούσε! ΑΥΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ…ΑΙΣΧΟΣ!

Το Ανώτατο Δικαστήριο του Καναδά αποφάσισε πως είναι νόμιμο το σεξ ανθρώπων με ζώα σε μερικές μορφές του, όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα breitbart.com

Σε μια δονκιχωτική απόφαση, το ανώτατο δικαστήριο του Καναδά έκρινε ότι ένας άνθρωπος που ήδη βρισκόταν σε δίκη για το βιασμό και τη σεξουαλική εκμετάλλευση στις κόρες του, δεν ήταν ένοχος για "κτηνοβασία."

Ο άνδρας φέρεται να είχε αλειμμένο φυστικοβούτυρο στα γεννητικά όργανα των θυμάτων του και χρησιμοποίησε το σκύλο της οικογένειας να το γλείψει ενώ βιντεοσκοπούσε την πράξη.

Ο άνδρας έφτασε την απόφαση στο ανώτατο δικαστήριο ζητώντας την αθώωση του για την κατηγορία αυτή, οπού και το αίτημα έγινε δεκτό.

Ως αποτέλεσμα της υπόθεσης του βιασμού, το δικαστήριο αποφάνθηκε 7 προς 1 ότι οι άνθρωποι που έχουν σεξουαλική επαφή με ζώα δεν αποτελεί αδίκημα αν δεν υπάρχει «διείσδυση» σε αυτούς που εμπλέκονται στην πράξη.

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Πηγή: www.i-Pet.gr