Είσοδος Μέλους

Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2013 11:22

Σκύλος Δέχεται 3 Σφαίρες για να Σώσει το Αφεντικό του

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(6 ψήφοι)

Σίγουρα, το σκυλί σας κρατά τους γείτονες μακριά σας στην είσοδο της πολυκατοικίας , αλλά θα σας έσωζε ποτέ από μία σφαίρα;

Ο Osmar Persisco από το Garibaldi της Βραζιλία, γνωρίζει ότι η απάντηση είναι "ναι", αφού ο σκύλος του Max πήδηξε για να τον υπερασπιστεί από οπλισμένους ληστές, λαμβάνοντας τρεις σφαίρες στο σώμα του και το ποδαράκι του.

Ο Persisco είχε παρκάρει το αυτοκίνητο του κοντά στο αγαπημένο πάρκο του Max, όπου καθημερινά τον πήγαινε βόλτα, όταν δύο ένοπλοι ληστές τον πλησίασαν και ζήτησαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου του.

Ο Persisco αντιστάθηκε και οι ληστές δεν δίστασαν να τον πυροβολήσουν, τραυματίζοντας  ευτυχώς ελαφρά τον 47 άνδρα στο μέτωπο.

 

Τότε είναι που ο Max έχασε την ψυχραιμία του.

 

«Είδε το αίμα και έγινε έξω φρενών," είπε  ο Persisco  στην βραζιλιάνικη εφημερίδα Globo. "Έφυγε σαν πύραυλος να επιτεθεί στους κλέφτες. Ένας από αυτούς έτρεξε μακριά αμέσως, έτσι ο Max επιτέθηκε στον άλλο. Για να υπερασπιστεί τον εαυτό του, ο κλέφτης κατέληξε να πυροβολεί τον Max εξ’ επαφής. “Ο Max ανέτρεψε την επίθεση και μου έσωσε τη ζωή. " δηλώνει συγκινημένος ο Persisco.

 

Ο Max χτυπήθηκε δύο φορές στο στήθος του και μια φορά στο πόδι του, αλλά δεν έχασε το θάρρος του και έδιωξε τρομαγμένους τους 2 κλέφτες!

Ο Persisco έσπευσε να μεταφέρει το ηρωικό κατοικίδιο του στον κτηνίατρο απ’ όπου το είχε υιοθετήσει τρία χρόνια νωρίτερα. Ο Max , σύμφωνα με τον κτηνίατρο του, θα αποκατασταθεί πλήρως  από τα τραύματα του.

 

"Αν δεν είχα δίπλα μου τον Max, θα με είχαν σκοτώσει», δηλώνει ο  Persisco στις εφημερίδες.

 "Είναι ο ήρωάς μου!"