Είσοδος Μέλους

Πέμπτη, 07 Φεβρουαρίου 2013 12:55

Σκύλος Μπόξερ δωρίζει αίμα και σώζει ζωές

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(10 ψήφοι)

Μετά από την κακοποίηση που υπέστη ο σκύλος Μπόξερ που ονομάζεται Winston υιοθετήθηκε από μια αξιαγάπητη οικογένεια, και έτσι πήρε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή του που τη χρησιμοποίησε για να σώσει άλλα σκυλιά που έχουν ανάγκη. Κάθε λίγους μήνες, ο Winston δωρίζει το αίμα του, συνήθως στο τοπικό νοσοκομείο ζώων, και έχει βοηθήσει πάρα πολλούς σκύλους με αυτή τη διαδικασία. Πολλά Μπόξερ, μαζί με τους Γερμανικούς Ποιμενικούς και τα Πίτμπουλ, έχουν ένα διαφορετικό καθολικού τύπου αίματος, με αποτέλεσμα η δωρεά του Winston να βοηθά ένα αρκετά μεγάλο μέρος από διαφορετικές ράτσες. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς ο Winston συνεχίζει να χρησιμοποιεί τα πλεονεκτήματα της ράτσας του για να βοηθήσει τους άλλους.


Ως τακτικός δότης, ο Winston φροντίζει να δώσει αίμα κάθε λίγους μήνες σώζοντας τις ζωές πολλών άλλων σκύλων που έχουν ανάγκη αφού, τα σκυλιά και οι γάτες χρειάζονται αίμα σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, ακριβώς όπως και εμείς οι άνθρωποι.


Ο Winston, ένα φιλικό Μπόξερ που ζει στην Οκλαχόμα, παίρνει τη βελόνα και δίνει αίμα σε άλλα σκυλιά, γιατί όπως με τους ανθρώπους που έχουν ομάδα αίματος αρνητικό O και μπορούν να γίνουν δωρητές σε όλες τις υπόλοιπες ομάδες αίματος , έτσι και ο τύπος του Μπόξερ είναι καθολικός και μπορεί να βοηθήσει πάρα πολλούς σκύλους. Δεν ήταν πολύ καιρό πριν που ο Winston χρειάστηκε να βοηθήσει τον εαυτό του. Πριν έρθει να ζήσει με τους σημερινούς ιδιοκτήτες του, ο Winston είχε βρεθεί με τραύματα που φαίνεται να προέρχονταν από οξύ που χύθηκε πάνω του, ήταν πεινασμένος , και οι τραυματισμοί του είχαν μολυνθεί πολύ άσχημα. Αλλά τώρα, ξεπερνάει το παρελθόν και προχωράει μπροστά συμβάλλοντας με το δικό του τρόπο στη βοήθεια άλλων ζώων που τον χρειάζονται.


Πρόσφατα, στις δωρεές του Winston συμπεριλήφθηκε και ένα Γιορκσάιρ Τεριέ που ονομάζεται Barkley, το οποίο όταν χρειάστηκε να αφαιρεθεί ο σπλήνας του έχασε μεγάλη ποσότητα αίματος. Ο ιδιοκτήτης του Barkley είναι ευγνώμων για τον Winston καθώς το εννιά ετών κουτάβι τους ήταν δώρο για το γάμο του και το αγαπάει πάρα πολύ. Τώρα το μικρό Γιορκσάιρ θα έχει λίγο αίμα Mπόξερ μέσα στις φλέβες του! Χάρη στο Winston, το Barkley, καθώς και άλλα αμέτρητα τυχερά σκυλιά μπορούν πλέον να συνεχίσουν να έχουν ευτυχισμένη και υγιή ζωή.