Είσοδος Μέλους

Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2015 16:14

Η αγάπη την έφερε ξανά στη ζωή

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(6 ψήφοι)

Μετά την τρίμηνη θεραπεία της κατά της σαρκοκοπτικής ψώρας η Πέτρα έκανε πριν από λίγες μέρες την πρώτη της βόλτα έξω από το καταφύγιο ζώων του «Save a Greek Stray» όπου φιλοξενείται και δέχεται σε καθημερινή βάση την αγάπη και τη φροντίδα των εθελοντών.

Η Πέτρα δεν θυμίζει πια σε τίποτα τη σκυλίτσα που περιφερόταν στους δρόμους σε τραγική κατάσταση ακροβατώντας ανάμεσα στη ζωή και το θάνατο. Εντοπίστηκε να πάσχει από προχωρημένο στάδιο σαρκοκοπτικής ψώρας και η ασθένεια είχε σημαδέψει παντού το αδύναμο κορμί της.

Με ιδιαίτερη συγκίνηση οι άνθρωποι του “Save a Greek Stray” που δεν αντιμετώπισαν την Πέτρα ως μια χαμένη υπόθεση, αναφέρουν για τον αγώνα που δίνει τους τελευταίους μήνες για να ξεπεράσει τα πολλαπλά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει: «Η Πέτρα που αγωνίστηκε σκληρά επί χρόνια στο δρόμο, που πάλεψε ακόμα και μέσα στο καταφύγιο για να ξεπεράσει τα δεκάδες προβλήματα υγείας, η Πέτρα που αντιπροσωπεύει τη ζωή ενός οποιουδήποτε αδέσποτου των ελληνικών δρόμων,  τρεις μήνες μετά, βγαίνει την πρώτη της βόλτα. Υποβάλουμε τα σέβη μας σ’ ένα σπουδαίο πλάσμα, που του απομένει μόνο μία τελευταία μάχη. Ο φόβος».