Είσοδος Μέλους

Σάββατο, 07 Νοεμβρίου 2015 15:11

Ο ιδιοκτήτης του έπλυνε το αγαπημένο του λούτρινο. Δείτε την πως αντέδρασε το αξιαγάπητο Golden Retriever!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη, ότι η φυσική ροπή των Golden Retriever είναι να βρίσκουν πράγματα που έχουν χαθεί, από το παρακάτω βίντεο. Σε αυτό το ο αξιαγάπητος σκύλος ψάχνει με αγωνία το αγαπημένο του αρκουδάκι. Η ιδιοκτήτριά του πήρε το αρκουδάκι, για να το καθαρίσει και να το πλύνει.

Όπως αναφέρει η ίδια, “Ξέρουμε πόσο μεγάλη αδυναμία έχει σε αυτό το αρκουδάκι, γι’ αυτό αποφασίσαμε να βάλουμε μια κάμερα στο πλυντήριο, για να καταγράψουμε την αντίδρασή του.” Η κρυφή κάμερα δείχνει το σκυλί να μπαίνει στο δωμάτιο με τα πλυντήρια και να εντοπίζει κατευθείαν το αρκουδάκι.

 

Πάει μπροστά από το πλυντήριο, κουνάει πονηρά την ουρά, βάζει το κεφάλι μέσα και παίρνει το λατρεμένο αρκουδάκι. Η εσωτερική κάμερα στο εσωτερικό του πλυντηρίου αποτυπώνει με ακρίβεια την σκηνή. Αποστολή εξετελέσθη, το Golden Retriever έσωσε το αρκουδάκι και τώρα μπορεί με υπερηφάνεια να παίζει ανενόχλητος μαζί του!

Τα Golden Retriever είναι ιδανικοί σύντροφοι και γίνονται εύκολα μέλη της οικογένειας. Είναι πιστοί, αφοσιωμένοι και μπορούν να εκπαιδευτούν, ώστε να παρέχουν βοήθεια σε ανθρώπους με ειδικές ανάγκες, όπως οι τυφλοί. Επίσης, είναι γνωστά για την τεράστια αδυναμία που έχουν στο νερό και συχνά δεν διστάζουν να βραχούν.

tilestwra.com