Αληθινές Ιστορίες

Χρήσιμα άρθρα για εσάς και το κατοικίδιο σας.
Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2016 17:55

Άστεγα πλάσματα δείχνουν την αγάπη τους!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(16 ψήφοι)

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στο παγκάκι που βρίσκεται στην διασταύρωση των οδών Τσιμισκή και Παύλου Μελά ζει - αφού είναι άστεγος - ο κύριος Γιώργος μαζί με τα σκυλιά του, τα οποία προσέχει στην κυριολεξία σαν τα μάτια του. Η φωτογραφία που ανέβασε στις 22 Ιανουαρίου στον λογαριασμό του στο twitter ο χρήστης @tentyboy αποτυπώνει την αμέριστη αγάπη που δείχνουν αυτά τα πλάσματα για τον σωτήρα τους αλλά και το πως νιώθει εκείνος για τα σκυλιά που προστατεύει με κάθε τρόπο.

Φωτογραφίες του κ. Γιώργου κυκλοφορούν συχνά στο διαδίκτυο αφού πολλοί είναι εκείνοι που τον απαθανατίζουν βλέποντας τον καθημερινά στο ίδιο σημείο να περιστοιχίζεται από τα σκυλιά του.
Κάποιοι τον βοηθούν με τροφές, αμπούλες και τα ζώα είναι στειρωμένα και εμβολιασμένα όμως αυτό που χρειάζεται αυτός ο άνθρωπος είναι ένα σπιτικό, μια στέγη, έναν ζεστό χώρο φιλοξενίας, γιατί κανείς δεν επιλέγει να ζει στον δρόμο.

Την φωτογραφία τράβηξε η Ελεάνα Παλατζιάν.

Αν μπορείτε να βοηθήσετε κάντε το, και ας είναι και αυτή η φωτογραφία μια αφορμή για να βρεθεί ένας τρόπος να βοηθηθεί αυτός ο άστεγος άνθρωπος και τα άστεγα σκυλιά του.


Πηγή: www.zoosos.gr