Είσοδος Μέλους

Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2016 09:53

Σκύλος σε καταφύγιο ζώων σώζει τον φίλο του από την ευθανασία με μια αγκαλιά!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(9 ψήφοι)

Αυτά τα πανέμορφα σκυλιά ζουν σε καταφύγιο ζώων και είναι οι καλύτεροι φίλοι, τα ονόματά τους είναι Kala και Keira και είχαν προγραμματιστεί για ευθανασία τη Δευτέρα. Μια δημοσίευση όμως της σελίδας του Facebook, “Angels Among Us Pet Rescue”, με την παρακάτω φωτογραφία όπου τα δυο αυτά πλάσματα αγκαλιάζονταν σε μια υστάτη προσπάθεια να βρουν ένα νέο σπίτι και να γλιτώσουν την ευθανασία, έκανε το θαύμα της.

Η περιγραφή της εικόνας έγραφε, «Αν δεν μας σώσει κάνεις, τότε κάποιος θα την πάρει μακριά μου.»

Όπως ήταν αναμενόμενο, η εικόνα κοινοποιήθηκε χιλιάδες φορές με αποτέλεσμα να φτάσει σε έναν χρήστη του Facebook που βρισκόταν στην περιοχή, ο οποίος έφτασε στο καταφύγιο δυο ώρες αργότερα από την κοινοποίηση την εικόνας και υιοθέτησε και τα δύο σκυλιά.

«Αυτός είναι ο λόγος που σώζουμε,» ήταν η ενημέρωση από τη σελίδα “Angels Among Us Pet Rescue”. «Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε πόσο χαρούμενοι είμαστε που αυτοί οι δυο κολλητοί φίλοι είναι ασφαλείς και μαζί!»
Ένα μεγάλο μπράβο στη σελίδα “Angels Among Us Pet Rescue”, σε όλους όσους βοήθησαν να σωθούν τα πανέμορφα αυτά πλάσματα και φυσικά στον άνθρωπο που τα υιοθέτησε! Παρακαλούμε κοινοποιήστε την όμορφη αυτή πράξη!

Πηγή: tilestwra.com