Είσοδος Μέλους

Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016 18:05

Κι' όμως και τα ζωάκια έχουν συναισθήματα!!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Όλο και πληθαίνουν οι έρευνες που αποδεικνύουν πια και επιστημονικά αυτό που ο κάθε φιλόζωος γνώριζε εδώ και 100δες χρόνια.

 

Τα ζώα διαθέτουν ψυχολογικό κόσμο παρόμοιο με του ανθρώπου (σε μεγάλο βαθμό) και διαθέτουν ευαισθησίες που νομίζαμε ότι μόνο οι άνθρωποι είχαν.

Σκέψου πολύ το πως συμπεριφέρεσαι σε ένα ζώο. Όχι μόνο δεν έχεις το δικαίωσα να το κακοποιείς αλλά ταυτόχρονα είναι σαν να βασανίζεις έναν άνθρωπο.

Συμφιλιώσου με το ζωντανό και μη περιβάλλον και ζήσε μια ζωή γεμάτη αγάπη και αξίες που σου δίνουν το δικαίωμα να θεωρείσαι ..άνθρωπος.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Σας αρέσει αυτό το άρθρο;

Κάντε Like στην σελίδα του Γιάννη Αραχωβίτη ( StarDogs.gr ) στο Facebook:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Γιάννης Αραχωβίτης

Στις αρχές τις δεκαετίας του 90 ο Γιάννης Αραχωβίτης βρέθηκε να μαθητεύει δίπλα στα δυο "ιερά τέρατα" στο χώρο της εκπαίδευσης ζώων, τον κ. Μπόμπ Μπέιλυ (Η.Π.Α.) και λίγο αργότερα την κ. Τουρίντ Ρουγκάς (Νορβηγία). Η επίδραση των δυο φωτισμένων δασκάλων άλλαξε δραστικά την εκπαιδευτική φιλοσοφία του κ. Αραχωβίτη που πέρασε οριστικά στο κλαμπ των θετικών εκπαιδευτών.

Δείτε Περισσότερα

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.