Είσοδος Μέλους

Τρίτη, 12 Μαρτίου 2013 13:05

Ζωγραφίστε με τις πατούσες του σκύλου σας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(11 ψήφοι)

Τα σκυλιά λατρεύουν τα κεράσματα, να μασούν παιχνίδια αλλά το κατοικίδιο ζώο σας μπορεί επίσης να σας βοηθήσει με χειροτεχνίες και ζωγραφική. Εάν σχεδιάζετε μία μεγάλη τοιχογραφία για το κατοικίδιό σας ή απλά θέλετε να περάστε χρόνο διασκεδάζοντας με το σκύλο σας μπορείτε να ζωγραφίσετε σε ένα μεγάλο χώρο, χρησιμοποιώντας χρώματα που είναι φιλικά προς τα ζώα. Πάντα να επιβλέπετε και να παρακολουθείτε το σκυλί σας για να αποφεύγεται οποιαδήποτε τυχαία δοκιμή ή γλείψιμο του χρώματος.


Δημιουργήστε τέχνη παρέα με το σκύλο σας!

 

  • Τοποθετήστε ένα μεγάλο κομμάτι χαρτί ή μουσαμά κάτω στο πάτωμα και τοποθετήστε πάνω του ένα χαρτί ή έναν καμβά. Αν σκοπεύετε να το κάνετε αυτό σε εσωτερικούς χώρους, καλύψτε όλη την περιοχή με χαρτί, εφημερίδες, μουσαμά ή με υφάσματα.

 

  • Τα σωληνάρια βαφής (νερομπογιές, τέμπερες ) θα πρέπει να είναι μη τοξικά χρώματα, φυτικά και κατάλληλα για χρήση με σκύλους. Διαλέξτε μια ποικιλία χρωμάτων για δημιουργήσετε διάφορες αποχρώσεις με διαφορετικούς τόνους. ένα πανί για να Δίπλα από τον πίνακα θα πρέπει να έχετε ένα κουβά με νερό και ένα πανί για να καθαρίσετε τα πόδια του σκυλιού σας.

 

  • Η διαδικασία της ζωγραφικής ξεκινά με την εμβάπτιση του ποδιού του σκύλου σας στο χρώμα και στη συνέχεια, πάρτε το πέλμα και ακουμπήστε το στο χαρτί για να δείξετε στο σκύλο σας τη διαδικασία της ζωγραφικής. Τοποθετήστε το άλλο του πόδι σε ένα διαφορετικό χρώμα και αφήστε τον να περπατήσει πάνω στο χαρτί.

 

  • Βάλτε τα πόδια του σκύλου σας σε δύο διαφορετικά χρώματα για να κάνετε ένα πολύχρωμο σχεδιασμό. Ξεπλύνετε το χρώμα από τα πέλματα του σκύλου σας για να κάνετε μια διαφορετική σχεδίαση με ένα νέο χρώμα.

 

  • Δημιουργήστε στο κέντρο του χαρτιού μια τοιχογραφία από διαφορετικά αποτυπώματα του ποδιού του σκύλου σας κάνοντας χρήση πολλαπλών χρωμάτων βαφής. Όταν στεγνώσει, κόψτε την τοιχογραφία και γράψτε με χρώμα το όνομα του σκύλου στο κέντρο. Τοποθετήστε τη ζωγραφιά σε ένα μπολ τροφίμων ή στο ψυγείο.

 


 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Σκύλοι Vs Γάτες Ανέκδοτα! »