Αστεία

Χρήσιμα άρθρα για εσάς και το κατοικίδιο σας.
Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013 16:52

Εάν θέλετε κάποιον...

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)

Εάν θέλετε κάποιον ...


-Εάν θέλετε κάποιον ο οποίος θα κάνει τα πάντα για να σας ευχαριστήσει, να πάρετε ένα σκύλο.


-Εάν θέλετε κάποιον που να σας φέρνει την εφημερίδα χωρίς να σκίσει από μέσα το ένθετο για τον αθλητισμό, να πάρετε ένα σκύλο.


-Εάν θέλετε κάποιον που θα κάνει σαν ανόητος την ώρα που σας βλέπει, να πάρετε ένα σκύλο.


-Εάν θέλετε κάποιον που τρώει ό, τι βάζετε μπροστά του και ποτέ δεν λέει ότι η μητέρα του το μαγείρεψε καλύτερα, να πάρετε ένα σκυλί.


-Εάν θέλετε κάποιον που είναι πάντα πρόθυμος να βγείτε έξω χωρίς να τον νοιάζει που θέλετε να πάτε, να πάρετε ένα σκυλί.


-Εάν θέλετε κάποιον που να μπορεί να φοβίζει και να διώχνει μακριά τους διαρρήκτες χωρίς να έχει όπλο, θέτοντας σε κίνδυνο εσάς και σε όλους τους γείτονες, να πάρετε ένα σκυλί.


-Εάν θέλετε κάποιον που δεν αγγίζει ποτέ το τηλεχειριστήριο όταν βλέπετε ποδόσφαιρο, και δέχεται να παρακολουθήσει μαζί σας ταινίες δράσης, να πάρετε ένα σκυλί.


-Εάν θέλετε κάποιον που θα είναι πρόθυμος να ξαπλώσει για να σας κρατήσει το κρεβάτι ζεστό και που θα μπορείτε να τον διώξετε από το κρεβάτι αν ροχαλίζει, να πάρετε ένα σκύλο.


-Εάν θέλετε κάποιον που ποτέ δεν επικρίνει οτιδήποτε κάνετε, δεν τον νοιάζει πόσο καλή ή κακή είναι η εμφάνισή σας, ποτέ δεν παραπονιέται, και σας αγαπά άνευ όρων όλη την ώρα, να πάρετε ένα σκύλο!!!


Από την άλλη πλευρά ...


Αν θέλετε κάποιον που ποτέ δεν έρχεται όταν τον αποκαλείτε, σας αγνοεί εντελώς όταν περπατάτε σε ένα δωμάτιο, αφήνει τις τρίχες του σε όλο το σπίτι, περπατά πάνω σας, περιφέρεται γύρω-γύρω όλη τη νύχτα , έρχεται στο σπίτι μόνο για να φάει και να κοιμηθεί, και ενεργεί σαν να είναι εκεί, μόνο για να δείτε πως είναι ευτυχισμένος ...


Πάρτε μια γάτα!