Είσοδος Μέλους

Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013 16:56

Δίνοντας χάπια στα κατοικίδια...

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(10 ψήφοι)
  • Πώς να δώσετε ένα χάπι σε μια γάτα…


1. Σηκώστε τη γάτα και κρατήστε την στον αγκώνα του αριστερού χεριού σας, σαν να κρατάτε ένα μωρό. Με το δεξί δείκτη και τον αντίχειρά σας πιέστε απαλά τα μάγουλα της γάτας, και στις δύο πλευρές του στόματός της, και καθώς ανοίγει το στόμα της ρίξτε της το χάπι . Αφήστε τη γάτα να κλείσει το στόμα της και να καταπιεί.


2. Μαζέψτε το χάπι που έχει φτύσει από το πάτωμα και τη γάτα που βρίσκεται πίσω από τον καναπέ και επαναλάβετε τη παραπάνω διαδικασία.


3. Πάρτε τη γάτα που αυτή τη φορά έχει πάει στην κρεβατοκάμαρα, και πετάξτε το υγρό χάπι στα σκουπίδια.


4. Βγάλτε από το κουτί στα χέρια σας ένα νέο χάπι και κρατήστε σφιχτά τα πίσω πόδια της γάτας με το αριστερό σας χέρι. Με δύναμη ανοίξτε τα σαγόνια της γάτας και σπρώξτε το χάπι προς τα πίσω στο στόμα με το δεξί μπροστινό σας δάχτυλο. Κρατήστε το στόμα της γάτας κλειστό για δέκα δεύτερα.


5. Μαζέψτε το χάπι από τη γυάλα με το χρυσόψαρο και τη γάτα από την κορυφή της ντουλάπας. Καλέστε το σύζυγο για βοήθεια.


6. Γονατίστε στο πάτωμα με τη γάτα σφηνωμένη, σταθερά ανάμεσα στα γόνατά σας και κρατήστε σφιχτά τα μπροστινά και τα πίσω πόδια της γάτας. Αγνοήστε τα γρυλίσματα και βάλτε το σύζυγο να κρατήσει το κεφάλι της γάτας σταθερά με το ένα του χέρι, ενώ με το άλλο προσπαθεί να ανοίξει το στόμα της με ένα ξύλινο χάρακα. Ρίχνει το χάπι μέσα στο στόμα και τρίβει το λαιμό της γάτας για να καταπιεί.


7. Μαζεύετε τη γάτα από το κουρτινόξυλο και παίρνετε ένα νέο χάπι από το κουτί. Σημειώστε να αγοράσετε νέο χάρακα και επισκευή στις κουρτίνες. Προσεκτικά μαζέψτε τα θρυμματισμένα αγγεία και το σετ βάζων για να το συγκολλήσετε αργότερα.


8. Τυλίξτε τη γάτα σε μια μεγάλη πετσέτα και αφήστε στο σύζυγο να τοποθετήσει τη γάτα κάτω από τη μασχάλη του, ώστε να είναι ορατό μόνο το κεφάλι της. Βάλτε το χάπι σε ένα καλαμάκι (που πίνουμε), και με ανοιχτό το στόμα της γάτας φυσήξτε δυνατά μέσα από το καλαμάκι.


9. Ελέγξτε την ετικέτα του φάρμακου για να βεβαιωθείτε ότι το χάπι δεν είναι επιβλαβές για τον άνθρωπο και πιείτε ένα ποτήρι νερό για να φύγει η γεύση. Τοποθετήστε τραυμαπλάστ στο μπράτσο του συζύγου και απομακρύνετε τα αίματα από το χαλί με κρύο νερό και σαπούνι.


10. Μαζέψτε τη γάτα από την αποθήκη του γείτονα. Πάρτε ένα άλλο χάπι. Τοποθετήστε τη γάτα στο ντουλάπι της κουζίνας, κλείστε το πορτάκι στο λαιμό της, αφήνοντας ορατό το κεφάλι και με ένα κουταλάκι του γλυκού ανοίξτε το στόμα της. Πετάξτε το χάπι μέσα στο στόμα της γάτας με ένα λαστιχάκι.


11. Φέρτε το κατσαβίδι σας από το γκαράζ για να βιδώσετε το πορτάκι του ντουλαπιού πίσω στις αρθρώσεις του. Εφαρμόστε κρύα κομπρέσα στο μάγουλο σας, πετάξτε τη σκισμένη μπλούζα σας και πηγαίνετε να φέρετε μία άλλη από την κρεβατοκάμαρα.


12. Καλέστε την πυροσβεστική για να μπορέσετε να πιάσετε τη γάτα σας από το δέντρο στον απέναντι δρόμο. Απολογηθείτε στο γείτονα που συνετρίβει το αμάξι του σε φράχτη, ενώ προσπαθούσε να αποφύγει μια γάτα. Πάρτε το τελευταίο χάπι από το κουτί.


13. Δέστε τα μπροστινά πόδια της γάτας με σπάγκο και τα πίσω δέστε τα σφιχτά στο πόδι του τραπεζιού. Ψάξτε να βρείτε χοντρά γάντια για κλάδεμα. Ανοίξτε το στόμα της γάτας και πετάξτε το χάπι που ακολουθείται από ένα μεγάλο κομμάτι φιλέτου. Κρατήστε το κεφάλι της γάτας κάθετα και ρίξτε δύο ποτήρια νερό μέσα στο στόμα για να σιγουρευτείτε ότι κατάπιε το χάπι.


14. Φωνάξτε το σύζυγο για να σας πάει στο νοσοκομείο. Καθίστε ήσυχα, ενώ ο γιατρός κάνει ράμματα στα δάχτυλα και στο μπράτσο σας και αφαιρεί τα υπολείμματα του χαπιού από το δεξί σας μάτι. Καλέστε το κατάστημα επίπλων για να παραγγείλετε ένα νέο τραπέζι.


15. Τηλεφωνήστε στην εταιρεία για την πρόληψη κακοποίησης ζώων για να πάρουν τη γάτα και μετά επικοινωνήστε με το τοπικό κατάστημα κατοικίδιων ζώων για να δείτε εάν έχουν να αγοράσετε χάμστερ.

 

  • Πώς να δώσετε ένα χάπι σε ένα σκύλο…


1. Τυλίξτε το με μπέικον.