Είσοδος Μέλους

Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2013 13:50

Boo - Tο πιο ενδιαφέρον Πομερανιάν στον κόσμο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(30 ψήφοι)
  • Η Khloe Kardashian τον αποκάλεσε: "ο πιο χαριτωμένος σκύλος στον πλανήτη."

 

  • Ο George Stephanopoulos τον αποκάλεσε "μαγνήτη γυναικών" στην εθνική τηλεόραση.

 

  • Οι κριτικοί τον αποκάλεσαν ένα ύπουλο τέχνασμα δημοσιότητας στο Facebook και η Wall Street Journal διερευνά τον ιδιοκτήτη του.

 

Είναι ο σκύλος Boo, το πιο ενδιαφέρον Πομερανιάν στον κόσμο.


"Το όνομά μου είναι Boo. Είμαι ένα σκυλί. Η ζωή είναι ωραία," λέει ο Boo στη σελίδα του στο Facebook, που έχει περίπου 5 εκατομμύρια οπαδούς.


Ο Boo είναι ένα εξάχρονο Πομερανιάν του οποίου το διαφορετικό του κούρεμα, τα μεγάλα καστανά του μάτια και το χαμόγελο του κέρδισαν μια θέση στην καρδιά των οπαδών του. Ο Boo έχει πέντε εκατομμύρια θαυμαστές και δύο συμβόλαια για βιβλία. Έχει προσελκύσει την προσοχή όλων των σταρ του Χόλιγουντ και από το 2009 που εγκαινιάστηκε η σελίδα του Boo στο Facebook, λαμβάνει χιλιάδες νέους οπαδούς κάθε μέρα. Ο ιδιοκτήτης του, ο οποίος έχει αποκρύψει την ταυτότητά του και την περιοχή που μένει, χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο JH Lee λέει για τον Boo: "Οι φίλοι μου λάτρευαν τις φωτογραφίες του Boo και ξεκινήσαμε για πλάκα την σελίδα του στο Facebook" . Ο Boo εκτόξευσε τη φήμη του όταν κατάλαβε ότι το κλειδί για να φαίνεται πιο όμορφος και γλυκός στις φωτογραφίες, είναι ένα καλό κούρεμα. Οι φωτογραφίες του αναρτώνται μέσα στη σελίδα του και δέχονται δεκάδες χιλιάδες like και σχόλια. Μία πρόσφατη φωτογραφία του Boo που φοράει μαύρο παπιγιόν και είναι μαζί με τον "καλύτερο του φίλο" είχε 217.000 likes!


Στην πραγματικότητα, o Boo είναι τόσο διάσημος που αποφάσισαν να του δημιουργήσουν το δικό λούτρινο παιχνίδι, ώστε ο καθένας να μπορεί να έχει στο σπίτι του το δικό του σκύλο Boo. Το νέο παιχνίδι είναι ήδη διαθέσιμο στην αγορά κατασκευασμένο από βελούδο και αποτελεί το τέλειο δώρο για κάθε παιδί ή σκύλο ράτσας Πομερανιάν .